Dragostea e oarbă, așa cum ar trebui să fie: povestea impresionantă a lui Shane și a frumoasei lui Hannah

Iubirea nu are vârstă, nu ține cont de rasă sau de gen și în niciun caz de vreun defect fizic. Sau cel puțin așa ar trebui să fie. Săgeata lui Cupidon poate lovi pe oricine, în orice moment al vieții. Iar pentru acest cuplu simpatic de americani dragostea a venit când se așteptau mai puțin.
Pentru Shane Burcaw, în vârstă de 27 de ani, viața nu a fost mereu ușoară. La vârsta de doi ani a primit diagnosticul de distrofie musculară spinală, iar de atunci își trăiește existența țintuit într-un scaun cu rotile. Este incapabil de a face multe lucruri normale pentru un tânăr de vârsta lui, însă ambiția și oamenii din jur i-au oferit puterea necesară de a trece peste orice greutate. Viața avea să ia o turnură neașteptată pentru tânărul Shane, după ce actorul american Rainn Wilson i-a propus să facă un documentar despre povestea lui, în anul 2013, ce a fost difuzat la nivel național.

Povestea lui Shane Burcaw a fost aflată atunci de milioane de oameni care, de cele mai multe ori, îl priveau cu milă și părere de rău pentru situația în care se afla.
Nu a fost și cazul lui Hannah Aylward, în vârstă de 24 de ani, care i-a trimis un mail în care își arăta admirația, iar la final i-a transmis și faptul că îl consideră drăguț. Au comunicat pentru ceva timp prin intermediul platformelor sociale, apoi au decis să se întâlnească față în față.

S-au îndrăgostit și au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt. La scurt timp de la prima întâlnire, cei doi s-au mutat împreună, iar Hannah a devenit principalul sprijin a lui Shane.
Însă imediat s-au lovit de ochiul critic ai societății. Atrăgeau atenția oriunde mergeau, iar oamenii presupuneau imediat că Hannah este îngrijitoarea lui Shane și nu iubita lui.

"Acum câteva săptămâni eram la un restaurant și m-am dus la baie, iar Shane era încă la masă. Între timp a venit chelnerița la masă, iar Shane a cerut nota. Când m-am întors, ea a revenit la masă și m-a întrebat: 'A cerut nota. Este în regulă?' Oamenii presupun imediat că nu este capabil să facă anumite lucruri și că eu sunt îngrijitoarea lui.", a povestit Hannah, conform The Sun, în 2019. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod