Julia Louis-Dreyfus, la 60 de ani: Cum arată vedeta din „Seinfeld“ după ce a învins cancerul

În 2017, era diagnosticată cu cancer de sân. Astăzi, Julia Louis-Dreyfus împlinește 60 de ani și spune că lupta cu boala a inspirat-o să-și asume un legământ special.
Julia Louis-Dreyfus este o dovadă vie că diagnosticul de cancer la sân nu reprezintă o condamnare implacabilă. În 2017, când era depistată cu această boală, vedeta din "Seinfeld" se pregătea să lupte cu toată puterea pentru viața ei. "Una din opt femei are cancer de sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai tare grup de susținători, familia și prietenii, dar și un asigurator fantastic alături de mine. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, așa că haideți să luptăm cu toate tipurile de cancer și să facem posibilă sănătatea universală", scria actrița pe Twitter, în septembrie 2017.

"Am fost îngrozită până în măduva oaselor"


Un an mai târziu, după ce chimioterapia a dat rezultate bune, ea mărturisea că a refuzat să se lase cuprinsă de teamă. "Lucruri de genul ăsta - o să mor mâine? - n-am vrut să ajung la așa ceva. Nu mă înțelegeți greșit: am fost îngrozită până în măduva oaselor.

Dar nu m-am lăsat, cu excepția unor momente, să ajung într-un loc întunecat. Nu mi-am permis", a dezvăluit vedeta într-un interviu publicat în decembrie 2018 de The New Yorker.

"Știți cum e când urci pe cal și ții bine hățurile în timp ce calul galopează? Am simțit că țin strâns hățurile, așa m-am simțit", a mai spus ea.

Vedeta din "Seinfeld" a mărturisit că a contat mult și faptul că și-a făcut publică lupta cu cancerul și că a putut astfel să le fie și altora de ajutor. "Cred că am ajuns la o mulțime de oameni. Am reușit să strâng mulți bani pentru femeile care au suferit mastectomii, care au nevoie de reconstrucție, dar cărora asigurările nu le acoperă costurile și am fost fericită că am putut face asta. Sprijinul primit a fost copleșitor", a spus ea.

Cauza pe care și-a jurat să o susțină


Au trecut patru ani de atunci, iar Julia Louis-Dreyfus strălucește. Vedeta împlinește 60 de ani pe 13 ianuarie, iar astăzi privește altfel experiența pe care a trăit-o luptând cu cancerul, dedicându-se luptei pentru protecția mediului.

Și-a jurat că va face astfel încât viața ei să conteze și să aibă un impact pozitiv.Într-un articol publicat în ediția din aprilie 2020 a revistei People, actrița a spus că apropierea de moarte a făcut-o să se gândească la impactul pe care l-ar putea avea ea asupra lumii. "Nu m-am gândit niciodată că sunt nemuritoare, dar nu-ți petreci timpul gândindu-te la sfârșitul vieții tale. Dar odată ce ai înfruntat moartea în felul acesta, începi să realizezi că, la un moment dat, o să pleci de aici. Toți plecăm. Și atunci cum o să-mi petrec mai bine timpul care mi-a rămas pe această planetă?", a mărturisit ea.

Interesul actriței pentru mediu a apărut în timpul unei plimbări pe plajă cu fiii ei, Henry (28 de ani) și Charlie (23 de ani), când aceștia erau mai tineri, scrie Daily Mail. "Aveam copii și voiam să-i duc la plajă. Dar plaja era închisă și m-am gândit că nu-i corect. Închid plaja din cauza poluării? Se întâmpla chiar în spatele curții mele", a povestit ea.

Julia colaborează de atunci cu Heal The Bay, o organizație non-profit dedicată protejării coastei Californiei.

Un alt motiv pentru care se implică în lupta pentru protejarea mediului este că vrea să susțină următoarele generații care se vor confrunta cu schimbările climatice.

"O văd ca pe o răspundere de a încerca să îndrept corabia. Viața mea va fi bine trăită făcând asta", a spus ea.

Și e convinsă că împreună putem face posibilă schimbarea: "Americanii sunt oameni vrednici. Când apare o problemă, își suflecă mânecile și se apucă de treabă. Orice ar face fiecare, cu toții vrem să trăim pe o planetă curată și mai bună pentru copiii noștri și copiii copiilor lor."

Citește și: Ziua în care Elvis Presley ar fi împlinit 86 de ani. 20 imagini inedite cu Regele rock and roll-ului

Născută pe 13 ianuarie 1961, actriţa americană de comedie Julia Louis-Dreyfus s-a remarcat în emisiunea de satiră "Saturday Night Live". A devenit celebră graţie rolurilor interpretate în serialele de televiziune "Seinfeld", "The New Adventures of Old Christine" şi "Veep". De-a lungul anilor, ea a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv 11 premii Primetime Emmy (opt pentru interpretare şi trei pentru producţie), un Glob de Aur şi şapte premii decernate de Screen Actors Guild.

Julia Louis-Dreyfus are o stea care îi este dedicată pe Walk of Fame din Hollywood începând din 2010, iar în 2016 a fost inclusă pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume întocmită de revista Time.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorin pe 13 Ian 2021, 23:53
    Iar scrieti bazaconii

    Nu stiu cui i-a venit ideea cretina cu "a invins cancerul", dar vad ca toate poopeezele jurnalizdice o tot reiau periodic. Sa fie clar, cancerul l-ai invins cand ai murit dupa multa vreme din alta cauza si fara semne de revenire a bolii. 3 ani in cancerul de san sunt buni castigati, dar nu inseamna nimic altceva, boala poate reveni si dupa 25-30 de ani sau chiar mai mult - vezi cazuri celebre precum Olivia Newton John sau Linda McCartney. Eu ii urez Juliei multi ani cu sanatate, dar sabia ii ramane inca mult timp deasupra capului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod