27 de oameni care seamănă perfect cu vedetele: Confuziile sunt inevitabile

Să arăți ca o vedetă este o experiență aparte - pentru unii fericită, pentru alții agasantă. Oamenii sunt fascinați de sosii, anonimii care aduc leit cu celebritățile, iar acest interes uriaș a contribuit la apariția contului de Instagram "Same de la Same", unde membrii comunității împărtășesc fotografii cu sosii din întreaga lume.

Freddy Slivinski, creatorul paginii, a povestit pentru Bored Panda cum a ajuns la ideea fondării acestei comunități și a explicat de ce lumea este fascinată de sosiile vedetelor.

Totul a pornit când el și-a amintit de un joc simplu din copilărie: "Mi-am amintit jocul pe care îmi plăcea să-l joc cu fratele meu geamăn.

Jocul însemna să ne uităm la oamenii de pe stradă, din mall, de pe plajă sau de oriunde și să găsim celebrități cu care aceștia semănau. Când mi-am amintit de jocul ăsta, am decis să creez pagina, o comunitate de oameni reali care seamănă cu celebrități, cântăreți, actori, atleți, politicieni și alți oameni faimoși. Când am creat pagina, am descoperit poveștile uimitoare și interesante ale acestor oameni."

Freddy a explicat cum a aflat de sosiile vedetelor: "Am descoperit viața uimitoare a sosiilor. Ei trăiesc ca niște staruri rock: joacă în reclame, cântă în show-uri TV, apar în emisiuni, fac bani din asta.
Sunt ca niște celebrități și asta pentru că seamănă cu niște celebrități. Așa că am vrut ca toată lumea să le cunoască poveștile minunate. Vreau să ofer întregii lumi aceste povești uimitoare"
, a spus el.

Freddy crede că fiecare dintre noi are cel puțin o sosie care trăiește undeva: "Sunt sigur că fiecare are o sosie și că fiecare poate găsi unele asemănări cu o celebritate sau o persoană cunoscută."

"Am descoperit că urmăritorii contului și oamenii în general chiar sunt interesați de sosii, pentru că îi distrează.
Și, normal, le plac poveștile lor, pentru că adevărul e că fiecare visează să semene cu o vedetă și să trăiască precum un star rock"
, a mai spus creatorul paginii "Same de la Same".

Citește și: Ziua în care Elvis Presley ar fi împlinit 86 de ani. 20 imagini inedite cu Regele rock and roll-ului


El are și un mesaj pentru toți cei care cred că seamănă cu o celebritate: "Nu vă jenați să-mi trimiteți o poză dacă credeți că voi, un membru al familiei sau un prieten arătați ca o vedetă. Poate veți descoperi că chiar arătați ca o celebritate și veți începe să trăiți ca o vedetă."

Bored Panda a publicat câteva dintre cele mai izbitoare asemănări dintre oameni obișnuiți și celebrități, publicate pe contul de Instagram "Same de la Same".

Unii nu diferă deloc!

1 din 28

Robbie Williams

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod