Cele mai bune imagini din 2020: Cine va câștiga concursul #BestPhotoOf2020?

Concursul foto organizat de aplicația Agora se apropie de sfârșit. Iată imaginile care au cele mai mari șanse la marele premiu!

Peste 35.000 de imagini au fost înscrise în concursul foto #BestPhotoOf2020 deschis de aplicația de mobil Agora pe 30 martie. Fotografii din toată lumea au avut termen până pe 1 octombrie pentru a înscrie cea mai bună imagine realizată în 2020. În total, au fost trimise peste 35.000 de fotografii din 135 de țări.

După mai multe tururi, voturile utilizatorilor aplicației Agora au stabilit cele 50 de imagini finaliste. Dintre acestea va fi aleasă cea mai frumoasă fotografie pentru care va fi acordat marele premiu în valoare de 25.000 de dolari.

Imaginea care va primi cel mai mare număr de voturi va fi anunțată pe 28 decembrie, scrie Bored Panda.

În 2019, fotograful ghanez Michael Aboya a câștigat concursul #BestPhotoOfTheYear cu imaginea sa puternică, intitulată "Songs of Freedom" (foto).



Aplicația Agora are 3,5 milioane de utilizatori și organizează concursul foto anual din 2017.

"Am fost copleșiți de calitatea celor peste 35.000 de imagini pe care le-am primit la #BestPhotoOf2020 Awards. Ținem să le mulțumim tuturor fotografilor din toată lumea care au trimis cele mai bune imagini", a declarat Octavi Royo, CEO și cofondator al aplicației Agora.



"Acum îi invităm pe oricine, de oriunde, să se alăture sistemului nostru democratic global și să trimită voturile pe aplicația Agora pentru a decide ce imagine finalistă ar trebui desemnată #BestPhotoOf2020 și să câștige premiul de 25.000 de dolari. Opinia fiecăruia este importantă și contribuie la un rezultat global care decide cea mai bună fotografie din 2020", a mai spus Royo.

Citeşte şi: Munca nu este o rușine. Pilotul de avion care a devenit șofer livrator din cauza pandemiei


Bored Panda a publicat o parte dintre fotografiile calificate în finala concursului #BestPhotoOf2020.

Puteți vedea mai multe pe site-ul competiției, dar și pe conturile de Instagram, Twitter și YouTube ale Agora.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod