Cum a salutat-o Prințul William pe Regina Elisabeta: „Pa, buni!“

William și Kate Middleton s-au întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a și cu ceilalți membri ai familiei regale la Castelul Windsor. La plecare, prințul a salutat-o într-un mod adorabil pe suverana Marii Britanii.
Prințul William și Kate Middleton și-au încheiat miercuri turneul de trei zile cu trenul regal prin Marea Britanie cu o vizită la Castelul Windsor, actuala reședință a Reginei. Ducii de Cambridge, ambii în vârstă de 38 de ani, s-au întâlnit cu Regina Elisabeta II-a, Prințul Charles (71 de ani) și Camilla (73 de ani), Prințul Edward (56 de ani), Sophie Wessex (55 de ani) și Prințesa Anne (70 de ani).  

A fost pentru prima oară când membrii familiei regale britanice s-au reunit de la izbucnirea pandemiei, notează People.

Un Crăciun diferit


La plecare, William a fost condus de Regina Elisabeta a II-a, care a coborât treptele de la intrarea în castel, iar prințul a fost auzit salutându-și bunica într-un mod adorabil, cât se poate de familiar: "Bye, Gran" ("Pa, buni"), i-a spus William Reginei.

Contrar tradiției ultimilor ani, familia regală britanică nu își va mai petrece Crăciunul la reședința Reginei din Sandringham.

Din rațiuni de siguranță, Regina Elisabeta a II-a (94 de ani) și soțul ei, Prințul Philip (99 de ani) vor face Crăciunul la Castelul Windsor, unde s-au izolat în timpul pandemiei de COVID-19.

Prințul Charles și soția lui, Camilla, plănuiesc să o viziteze de sărbători pe Regină la Castelul Windsor, însă nu se știe dacă William, Kate și copiii lor vor veni și ei. "Ca toată lumea, speranța lor este că se va reveni la normal în 2021. Regina și Philip ar putea să-i vadă pe câțiva membri ai familiei, dar înțeleg că trebuie să respecte niște reguli", a declarat o sursă citată de People.

În timpul reuniunii de miercuri, familia regală le-a adus un omagiu lucrătorilor din serviciile sociale, îngrijitorilor și voluntarilor care ajută persoanele vulnerabile din comunitatea zonei în care se află castelul Windsor.

Regina cântă colinde


Regina s-a bucurat de o interpretare a colindelor de Crăciun "Hark the Herald Angels Sing" și "The First Noel" în timp ce se afla pe treptele castelului pentru a-i întâmpina pe ducii de Cambridge.

În timp ce orchestra Armatei Salvării, una dintre cele mai mari organizații caritabile din lume, interpreta melodiile, Elisabeta a II-a a fost văzută cântând singură.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au dormit în paturi separate în călătoria cu trenul regal


Regina și-a exprimat bucuria că poate asculta melodiile de Crăciun după un an cu atâtea restricții. "Nimeni nu mai are voie să cânte acum", a spus ea, exprimându-și regretul. Prințesa Anne i-a spus mamei sale: "Oh, putem cânta afară."

"Regina a spus că este fericită pentru că am putut cânta câteva colinde, întrucât consideră că aceasta va fi singura perioadă în care poate asculta colinde.

Am văzut-o pe Regină cântând câteva cuvinte, a fost drăguț", a declarat Anthony Cotterill, unul dintre liderii organizației Armata Salvării.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod