Perfecțiunea există: 40 de imagini în care totul se potrivește la fix

Dacă ai grijă să păstrezi tot timpul ordinea și te enervează harababura ori, dimpotrivă, ți se pare inutil să pui lucrurile la locul lor, aceste imagini te vor uimi.
O rază de lumină care cade într-un anumit unghi pe un tablou, dându-i o notă mistică, jetul de apă care curge din baterie fix într-una dintre găurile sifonului din chiuvetă, un brad de Crăciun al cărui vârf se oprește fix în tavan, mașini parcate milimetric una lângă alta sau un curcubeu real care se prelungește într-o fotografie cu cel de pe bluza unei persoane - sunt doar câteva dintre detaliile care atrag atenția în aceste imagini.

Fie că sunt simple coincidențe surprinse la momentul oportun cu o cameră foto, fie că sunt aranjamentele făcute cu migală de oameni care apreciază ordinea, aceste detalii sunt atât de captivante încât pe Reddit au generat un grup, intitulat sugestiv "Perfect Fit" ("Potrivire perfectă").
Oameni din toată lumea postează aici imagini care surprind potriviri incredibile, voite sau întâmplătoare.

"Suntem un subgrup pentru lucruri care, surprinzător și satisfăcător, se potrivesc perfect unul cu celălalt", se arată pe pagina acestei comunități. Cu peste 893.000 de utilizatori aflați în căutarea perfecțiunii în cele mai mărunte detalii, nu-i de mirare că s-au strâns o mulțime de fotografii ieșite din comun. Bored Panda a publicat o selecție a celor mai interesante lucruri care se potrivesc de minune.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod