10 femei celebre care au refuzat să-și facă operații estetice: De ce au rezistat tentației

Multe vedete au preferat operațiile estetice pentru a-și salva frumusețea. Dar există și femei celebre care nu au cedat acestei ispite, iar dacă au făcut-o, și-au schimbat repede părerea.

Îmbătrânirea este o etapă naturală a vieții, însă înaintarea în vârstă nu-i un proces ușor când te afli permanent în lumina reflectoarelor. Multe vedete s-au schimbat și au devenit aproape de nerecunoscut după ce au preferat să apeleze la chirurgia plastică pentru a-și păstra frumusețea, altele au refuzat să-și altereze trăsăturile.
Iar cele care n-au ales calea bisturiului nu regretă decizia.

În pofida presiunii crescânde a Hollywood-ului de a arăta mai tinere, multe staruri cred că este mai bine să-ți accepți ridurile, să te mulțumești cu felul în care arăți și să te menții în formă prin mijloace naturale, fără intervenții artificiale.

Bright Side ne dă exemplele a 10 femei celebre care au ales să nu recurgă la operațiile estetice sau care au încercat această cale, dar s-au răzgândit repede. Iată motivele care le-au determinat să ia această decizie.
1 din 11

Halle Berry

Câștigătoarea premiului Oscar recunoaște că resimte, ca actriță, presiunea de a arăta mai bine și că i-a trecut prin minte să folosească Botox. "Mi-am reamintit că frumusețea este așa cum ești și că nu reprezintă doar latura mea fizică. E natural să îmbătrânești și asta ni se întâmplă tuturor. Vreau să arăt mereu așa cum sunt, chiar dacă e o versiune mai în vârstă", a explicat Halle Berry.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod