Povestea de dragoste dintre Kim Kardashian și Kanye West s-a sfârșit: Divorțul este iminent

Mariajul dintre Kim Kardashian și rapperul Kanye West s-a încheiat. Cei doi se pregătesc pentru divorț, scrie presa americană.
Criza conjugală pe care Kim Kardashian și Kanye West nu mai poate fi rezolvată, iar cuplul se află în pragul divorțului. Presa de peste Ocean scrie că vedetele locuiesc separat şi participă la sesiuni de consiliere maritală.

Potrivit Page Six, Kanye West, în vârstă de 43 de ani, s-a mutat de mai multe luni la ferma de 14 milioane de dolari din statul american Wyoming, în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) se află în California, împreună cu cei patru copii ai lor.

Kim și-a angajat cea mai bună avocată


Mai multe surse au declarat că starleta a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate pentru procesul de divorț.

Kim Kardashian a luat legătura cu Laura Wasser, partener al casei de avocatură Cooperman & Mandles și fondatoare și CEO a serviciului online de avocatură It's Over Easy. "Sunt discreți, dar între ei s-a terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și se află în faza de discutare a unui acord", a declarat o sursă.

Zvonurile despre despărțirea celebrului cuplu au apărut anul trecut, după mai multe postări bizare pe Twitter ale rapperului, în care acesta o acuza pe Kim că ar fi încercat să-l sechestreze și că încearcă să divorțeze de ea.

Presa a scris atunci că artistul are tulburare bipolară și a suferit o criză, iar Kim a făcut tot ce a putut pentru a-l proteja şi a-l ajuta pe Kanye să treacă peste problemele sale de natură psihică, dar se pare că nu mai face faţă. Ea nu a făcut nicio referire la soţul său în mesajele publicate în ultimele săptămâni.



Kim și Kanye s-au căsătorit în Italia, în mai 2014, în cadrul ceremonii somptuoase. Kanye i-a dăruit atunci vedetei un inel în valoare de 1,3 milioane de dolari, iar apariția fotografiei lor de nuntă pe coperta Vogue a provocat o amplă dezbatere critică asupra deciziei editoriale.

Cum se împarte averea


Cuplul are o avere de 2,2 miliarde de dolari, din care aproximativ 1,3 miliarde i-ar reveni lui Kanye, iar 900 de milioane starletei, scrie Daily Mail.

Cei doi dețin și un portofoliu imobiliar impresionant, cu o valoare de peste 100 de milioane de dolari, cea mai importantă proprietate fiind reședința de 1.456 de metri pătrați din Hidden Hills, California.

Citește și: Irina Shayk a împlinit 35 de ani. 20 de imagini cu una dintre cele mai frumoase femei din lume


Kim a câștigat 4,5 milioane de dolari pe sezon ca vedetă și producător executiv al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians", cu 14 sezoane în peste 20 de ani. În plus, ea poate obține venituri de până la un milion de dolari pentru o singură postare pe Instagram, unde are 198 de milioane de admiratori.

Cuplul are patru copii: două fiice, North (7 ani) şi Chicago (2 ani) şi doi băieţi, Saint (5 ani) şi Psalm (19 luni).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod