Echipa de șoc: Cum e să ai un cal, un ponei şi un câine care arată ca în „101 dalmațieni“

Cele trei animale care arată ca niște dalmațieni trăiesc în cele mai bune condiții în curtea stăpânei lor, o dresoare de cai din Olanda.

Deși nu sunt din aceeași specie, au ceva în comun: arată ca niște dalmațieni. Antrenoarea de cai Greetje Arends-Hakvoort are trei animale cu un aspect identic - un armăsar din rasa Appaloosa, un ponei Shetland și un dalmațian.

În ciuda diferenței de talie dintre ele, cele trei animale se înțeleg foarte bine, se joacă, iar stăpâna lor le scoate des la alergare și le antrenează.

Greetje, în vârstă de 35 de ani, adoră să se joace cu cele trei animale, împreună cu fiica sa de șapte ani, Jolie Lune Arends.

Fetița călărește adesea poneiul, spre amuzamentul trecătorilor, scrie Daily Mail.

Armăsarul Nevada (10 ani), poneiul Napoleon (6 ani) și dalmațianul Jack Sparrow (2 ani) atrag tot timpul atenția trecătorilor cu aspectul lor neobișnuit. "Oamenii zâmbesc mereu când îi văd împreună pe cei trei: de multe ori își amintesc de filmul cu cei 100 dalmațieni și le trezesc amintiri plăcute", a povestit stăpâna lor.



Femeia din localitatea olandeză Kootwijkerbroek a explicat cum a ajuns să aibă trei animale care seamănă atât de mult: "Mi-am dorit mereu un câine dalmațian și am îmi plăceau și caii cu pete, așa că aceste dorințe s-au împlinit într-un mod special.

Napoleon s-a născut în același timp cu Jolie, așa că au crescut împreună, iar acum sunt cei mai buni prieteni."

"Când Jack era mai tânăr, se credea și el cal și se potrivea perfect", a spus, amuzându-se, femeia.

Citește și: Cele mai bune imagini din 2020. Cine va câștiga concursul #BestPhotoOf2020?


Greetje a adăugat că încrederea este elementul de bază în relația cu aceste animale superbe: "Caii se dezvoltă perfect când simt încrederea, au nevoie să se simtă în siguranță, iar Jack exact asta face."

"Între cai și câine e o dragoste adevărată.

Acum avem mai multe pete aici, iar familia se mărește! Mai avem trei cai, iar antrenarea lor e pasiunea mea!", a mai spus femeia.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod