Ce manichiuri se poartă în 2021. 7 tendințe majore

În prezent, principalele tendințe în frumusețe și modă sunt dictate de influencerii de pe rețelele de socializare, iar acest lucru este valabil și în ceea ce privește manichiurile.
Pentru 2021, se fac remarcate câteva modele nail art și combinații de culori care par să fie principalele tendințe ale acestui an. Asocierea de alb și negru se numără printre cele mai importante trenduri, iar culori mai puțin obișnuite pentru manichiuri, așa cum sunt nuanțele de maro și brun, sunt o altă tendință majoră a anului. Descoperă ce manichiuri se poartă în 2021 și cum poți să le faci singură:

Manichiuri în alb și negru

Stilul minimalist se potrivește perfect pentru persoanele care preferă modele simple, ușor de realizat acasă.
Albul și negrul reprezintă cel mai bine acest stil și pot fi incluse foarte ușor în modele nail art minimaliste.

Citește și: Cele mai frumoase manichiuri în nuanțe de roșu. 50 de idei


Oja maro

Nuanțele bogate de ciocolatiu arată excelent pe unghii și acum este momentul perfect să le încerci, dacă nu ai făcut-o deja. Le poți folosi pentru a colora numai vârfurile unghiilor, pentru o manichiură french reinventată, sau le poți aplica pe toată unghia pentru o manichiură cool, modernă.

Vârfuri verzi

Această versiune a manichiurii franțuzești este o adaptare a faimosului look clasic care este din nou foarte popular.
Pregătește-ți unghiile aplicând un base coat, apoi folosește cinci nuanțe de verde pentru a colora diferit vârfurile unghiilor. 

Manichiura multi-print

Manichiurile care includ modele diferite pe fiecare unghie sunt un alt trend al acestui an. Păstrează paleta în aceeași familie de culori. Aplică un model diferit pe fiecare unghie, iar dacă nu te pricepi să realizezi printuri complexe pe unghii, poți folosi stickerele special concepute pentru unghii. Sunt ușor de utilizat și arată excelent.

Manichiuri cu modele geometrice

Dacă îți plac manichiurile îndrăznețe, atunci poți opta pentru modelele geometrice, care se numără de asemenea printre tendințele importante ale anului 2021.
Alege oje în nuanțe intense precum verde, roșu sau galben muștar și folosește-le pentru a desena diferite forme pe fiecare unghie. Aplică un top coat pentru strălucire, iar manichiura ta va arăta perfect. 

Imprimeu leopard în tonuri neon

Imprimeul leopard nu pare să se demodeze vreodată. Însă în ceea ce privește trendurile acestui an, se fac remarcate modelele leopard în nuanțe neon. Vei avea nevoie de o pensulă specială pentru nail art și câteva nuanțe diferite de ojă în culori neon. 

Manichiura confetti

Acest look inspirat de bucățelele colorate de confetti este ideal pentru petrecerile la care vei participa în 2021.
Pentru a încerca acest trend, aplică pe unghii o ojă într-o nuanță neutră, apoi folosește un aplicator pentru nail art cu care să desenezi puncte multicolore în nuanțe intense de verde, roșu sau culori metalice.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod