12 femei celebre care au pierdut o sarcină: Poveștile lor au ajutat milioane de femei

Pierderea unei sarcini este o experiență traumatizantă pe care multe vedete au trăit-o. Faptul că ele au povestit cu sinceritate prin ce au trecut este un exemplu puternic pentru multe femei.

Pierderile de sarcină sunt mai numeroase decât ne-am aștepta - între 10 și 15% din femeile însărcinate trec prin această experiență, scrie Bright Side. Multe ajung să se învinovățească, convinse că au o problemă pe care nu o vor putea depăși niciodată, când, de fapt, lucrurile nu stau așa.
Vina pe care o simt le împiedică să vorbească despre acest eveniment, iar unele femei dezvoltă o teamă că următoarea sarcină se va sfârși la fel.

Tot mai multe vedete care au pierdut o sarcină aleg să vorbească deschis despre asta. Povestind prin ce au trecut, explicând cum s-au simțit și cum au reușit să treacă peste durerea pe care au trăit-o, ele oferă un exemplu de putere pentru milioane de oameni care își doresc să devină părinți.

Sinceritatea lor este salutară, iar Bright Side le prezintă poveștile, pentru ca alți oameni să învețe din experiența lor.
1 din 13

Chrissy Teigen

Modelul a scris un eseu emoționant, în care și-a luat rămas bun de la fiul ei, Jack, și a explicat de ce a simțit nevoia de a surprinde acel moment dureros în imagini. Chrissy a spus că vrea să-și amintească mereu acest moment și de sărutul pe care soțul ei, aflat lângă patul de spital, i l-a dat. Ea și-a spus povestea pentru că știa că sunt mulți oameni care au trăit așa ceva și se pot raporta la experiența sa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod