Cele mai frumoase fotografii de nuntă: 50 de imagini perfecte

Concursul organizat de galeria foto online "Worlds Best Wedding Photos" a selectat cele mai frumoase și mai creative fotografii de nuntă. Iată cele mai bune 50 de imagini!

Fotografii de nunți trebuie să gândească fiecare cadru din fiecare unghi. Lucrează în orice condiții - în ploaie, în frig, în soare, în deșert sau în pădure, chiar și în cele mai întunecate peșteri. Se cațără în copaci sau pe stânci, se întind pe jos și stau în poziții incomode pentru a surprinde cadrul dorit.

Fie că trebuie să lucreze într-o sală de ședințe plictisitoare sau pe coclauri plini de noroi, ei știu că trebuie "să inventeze" ceva deosebit și să tragă cele mai reușite imagini pe care mirii să le admire toată viața.

Iar a doua zi e pur și simplu o altă zi, cu alte provocări din care trebuie să scoată tot ce se poate mai bun.

Galeria foto "Worlds Best Wedding Photos" a organizat un concurs dedicat celor mai bune imagini de concept din nișa fotografiei de nuntă. Competiția îi onorează pe cei care muncesc pe brânci pentru o fotografie deosebită, pe cei care se străduiesc să transforme banalul în neobișnuit și memorabil - fotografii de nunți.

Citiți și: Cele mai bune imagini din 2020.
Cine va câștiga concursul #BestPhotoOf2020?


Bored Panda a publicat cele mai bune 50 de imagini selectate în acest concurs. Puteți admira mai multe pe Instagram, Facebook și Pinterest.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod