Casa de vis pe care Emilia Clarke a vândut-o în pierdere: 30 de imagini spectaculoase cu vila vedetei din „Game of Thrones“

Emilia Clarke a vândut vila modernă din Venice Beach, California, pe care a scos-o la vânzare în august anul trecut. Vedeta din „Game of Thrones“ a fost nevoită să facă o reducere de preț.
Se pare că actrița în vârstă de 34 de ani avea nevoie de bani, pentru că și-a dorit să scape cât mai repede de această bijuterie imobiliară. Ea a cerut inițial cinci milioane de dolari pentru casa cu două dormitoare și trei băi.

Vila modernă din Venice, California, a fost scoasă la vânzare în august anul trecut, dar, în plină pandemie, tranzacțiile imobiliare au devenit mai rare, astfel că nimeni nu a oferit suma pe care o cerea Clarke.

Chirie de 25.000 de dolari pe lună


Vedeta a coborât prețul și în cele din urmă a acceptat o ofertă de 4,4 milioane de dolari, cu 200.000 mai puțin decât a plătit ea în 2016, când a cumpărat această proprietate, notează People.

Conform publicației citate, actrița britanică și cumpărătorul a cărei identitare nu a fost publică s-au înțeles asupra prețului în decembrie, înainte de Crăciun.

Din 2019, Emilia Clarke a închiriat vila situată într-o comunitate foarte selectă din preajma Los Angelesului pentru suma de 25.000 de dolari pe lună. Unul dintre chiriași a fost Richard Madden, colegul ei din "Game of Thrones".



Casa cu o suprafață de 260 de metri pătrați a fost construită în 2019 de arhitecții de la Abramson Teiger, scrie Daily Mail.

Design modern și dotări de top


Construcția se remarcă printr-un design modern și numeroase ferestre mari, care permit luminii naturale să pătrundă în interior, creând senzația de spațiu.

Noul proprietar va avea la dispoziție multiple dotări, precum și o piscină de nouă metri lungime, curte interioară și o grădină splendidă.

Livingul are tavan înalt de 4,5 metri și uși culisante care se deschid spre curtea interioară, dar și un șemineu înconjurat de o imensă bibliotecă, care acoperă peretele din podea până la tavan.



Bucătăria și sala în care se servește masa se învecinează cu livingul într-un plan deschis. Bucătăria are o insulă cu chiuvetă dublă și un bar la care poți lua loc pentru micul dejun.

Un al doilea living se întinde pe lungimea casei, pe sub o scară care duce la etaj.

Și această încăpere are pereți din sticlă cu uși culisante, integrând, astfel, spațiul interior cu cel exterior. La parter se mai află și o sală media.

Citește și: Gal Gadot se mută pe malul oceanului. Cum arată casa pe care a cumpărat-o vedeta din „Wonder Woman“


La etaj este situat dormitorul principal cu ferestre mari și podea din lemn masiv de culoare închisă, precum și cu un ventilator montat pe plafon. Baia are o cadă rectangulară și duș.

Grădina are măslini și multe zone de relaxare, iar gardul viu înalt și copacii asigură toată intimitatea de care ai nevoie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod