Jessica Simpson s-a pozat după ce s-a trezit: Cum arată vedeta într-un sefie fără machiaj

Jessica Simpson le-a arătat fanilor un selfie făcut fără machiaj, imediat după ce s-a trezit din somn


Jessica Ann Simpson s-a născut la 10 iulie 1980, la Abilene, Texas, SUA şi a crescut în Richardson, Texas, o suburbie a Dallas-ului. Potrivit IMDB, la vârsta de 16 ani a renunţat la liceu, iar în perioada următoare a semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records. A devenit cunoscută graţie piesei sale de debut, "I Wanna Love You Forever", din perioada anilor '90.



Cântăreaţa a apărut într-o serie de spectacole de televiziune, filme şi reclame, şi a lansat o linie de produse pentru păr şi produse de frumuseţe. Ea a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce produce articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007, iar în 2010 linia sa vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari, potrivit publicaţiei New York Magazine.

De asemenea, s-a implicat şi în mai multe acţiuni caritabile.

În 2001, Simpson a lansat albumul "Irresistible" ce conţinea o piesă cu acelaşi nume, piesă care a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri ale sale.
În 2003 a lansat cel de-al treilea album al său intitulat "In this Skin", iar în 2004 albumul intitulat "Rejoyce: The Christmas Album".

Cel de-al patrulea album al artistei, intitulat "A Public Affair", a apărut în 2006. De pe acest material discografic a promovat single-urile "A Public Affair" şi "I Bellong to Me".

În 2008, Jessica Simpson a lansat un nou material discografic "Do You Know". În 2010 a lansat prima sa compilaţie de hituri "Playlist: The Very Best of Jessica Simpson".

Artista a jucat şi într-o serie de pelicule, printre care "The Dukes of Hazzard" (2005), "Employee of the Month" (2006), "Blonde Ambition" (2007), "Private Valentine: Blonde & Dangerous" (2008).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod