Jennifer Lopez, vedeta cu o siluetă care nu avea nicio șansă în anii '90. Cum a reușit să răzbească în era dominată de Kate Moss

Jennifer Lopez a reușit să-și impună frumusețea în showbiz, dar a avut mult de lucru la sală


În ianuarie, Jennifer Lopez a declarat, într-un interviu pentru revista Harper's Bazaar, că, deși are 30 de ani de când activează în industria divertismentului, s-a regăsit abia recent în ceea ce face. Ea a povestit că este mulțumită de ceea ce a reușit până acum, dar nu i-a fost ușor să ajungă aici, mai ales că s-a lovit de multe stereotipuri. "Mă simt mândră că am supraviețuit atât de mult în acest business.

În acest moment al vieții mele încerc să-mi dau mai mult credit. E greu când oamenii îți tot spun că nu ești suficient de bună în ceea ce faci sau când te întreabă cum de ai succes. Nu primești la fel de mult ca un bărbat", a spus ea.

"Treaba cu oamenii, cu femeile în special, este că pot fi 12 inși care îți spun că ești extraordinară, dar unul singur e în stare să te doboare, îți rămâne o voce care te toacă în cap...", a continuat vedeta. "Apoi te gândești că n-ai mințit pe nimeni.
Fac asta de mult timp. Nu-i nimic greșit. Felicitări mie. Nu o fac ca o aroganță, în niciun mod. E o încurajare de genul <<Te descurci bine, dragă. Ia și tu o pauză>>"
, a adăugat ea.

Deși este una dintre cele mai de succes femei din showbiz, Jennifer Lopez nu s-a bucurat mereu de încrederea celor din jurul său și mulți i-au spus că nu va putea să cânte, să joace în filme și să facă design vestimentar în același timp. "De la debutul carierei, m-am simțit ca și cum oamenii căutau să mă pună într-o cutie.
O să joci genul ăsta de roluri, o să faci lucrurile astea. Sau o să fii doar actriță. Nu poți să cânți și să joci în același timp. M-am simțit foarte limitată din cauza asta, fiindcă știam că voi face lucruri diferite. Sau măcar trebuia să încerc!"
, a explicat vedeta.

Lupta cu prejudecățile are, însă, prețul ei pe termen lung. Jennifer mărturisește că a obosit să tot lupte cu stereotipurile, dar nu a renunțat niciodată să facă ceea ce îi place. "Uneori, am obosit.
Am obosit mult. Dar nu m-am gândit niciodată că nu mai vreau să fac asta. M-am gândit doar că am nevoie de o pauză. Simt că mai am multe de făcut. Nu știu dacă voi ajunge vreodată într-un punct în care să fiu mulțumită și să zic: <<Gata.
Asta e tot. Am terminat. Nu mai am nimic de spus>>. Sper că ziua asta nu va veni niciodată"
, a spus cântăreața.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod