Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, o femeie la superlativ: Arată incredibil la 47 de ani!

Jennifer Lopez foto
A treia imagine îi subliniază picioarele interminabile, dar look-ul în ansamblu al vedetei este oricum impresionant


În august, artista s-a despărţit de prietenul său Casper Smart, o relaţie de cinci ani, punctată de certuri şi împăcări succesive.

Născută în 1968, în cartierul Bronx din New York, Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Cântăreaţa şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999.

J. Lo s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare.

Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri, notează Mediafax. În 2012, ea a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod