Jennifer Lopez e gata să jure: "Nu am făcut niciodată o operație estetică!"

Cântăreața în vârstă de 44 de ani i-a răspuns unui medic chirurg care a afirmat că ea a apelat la bisturiu.

Jennifer Lopez ține ca toată lumea să știe că ea nu a făcut niciodată o operație estetică. După ce chirurgul plastician Ayham Al-Ayoubi a afirmat că jurata de la "American Idol" are multe semne ale unor operații estetice, vedeta a răspuns pe Twitter. "Îmi pare rău, domnule, dar nu am făcut niciodată vreo operație estetică de orice fel", a scris J Lo.

Dr. Al-Ayoubi, specialist în chirurgia plastică pe bază de laser, a postat pe Twitter mai multe capturi de ecran cu cântăreața și a scris: "Aceste imagini de dinainte și după cu JLo arată multe semne ale chirurgiei plastice - ea e frumoasă natural, dar nu arată fabulos".

Într-una dintre imagini, Lopez aparte fără machiaj.

În alta, vedeta este bronzată, machiată și cu ruj pe buze, scrie ziarul britanic Daily Mail.



După ce a fost asaltat cu mesaje critice de mai mulți fani ai cântăreței, chirurgul a retras postarea. Unii chiar l-au numit un "doctor fals". Speriat, pesemne, de turnura pe care a luat-o poziția lui avântată, Al-Ayoubi și-a cerut și scuze, dând vina pe asistentul lui: "Dragă JLo, aș fi încântat dacă ai accepta scuzele mele sincere despre postarea greșită pe care asistentul meu a scris-o fără știrea mea", s-a eschivat el. "Desigur, ești o femeie foarte frumoasă și arăți minunat, uneori un machiaj deștept poate sublinia anumite trăsături și îți poate schimba înfățișarea", a încercat el să-și justifice poziția.



Ayham Al-Ayoubi e cam greu de crezut.

El și-a mai dat cu părerea despre schimbările faciale ale unor staruri, precum Melanie Griffith, Sharon Osbourne and Heidi Montag.



Mamă a doi copii, gemenii Max şi Emme (cinci ani), Jennifer Lopez a declarat în mai multe rânduri că este mulţumită de felul în care arată. "Trebuie să stai şi să te gândeşti - <<Nu e nimic în neregulă cu felul în care arăţi. Doar tu ai problema asta!>>. Şi când crezi într-adevăr asta, o mulţime de oameni încep să creadă şi ei", a declarat cântăreaţa într-un interviu pentru Cosmopolitan.



Vedeta este imaginea companiei L'Oreal, iar make-up artista Mary Philips spune că brandul este foarte încântată de felul în care a lucrat cu Lopez.



Jennifer, care continuă să se întâlnească cu Casper Smart, deşi au apărut zvonuri că ei s-ar fi despărţit, a trecut repede peste subiectul operaţiei estetice.

În această săptămână, ea a fost ocupată cu promovarea a două noi păpuşi Barbie, poreclite Jennifer Lopez World Tour (versiunea de concert a artistei) şi Jennifer Lopez Red Carpet (versiunea glamour, reprezentând-o pe J Lo într-o rochie superbă, perfectă pentru covorul roşu). "Mi-am dorit să fac parte din lumea Barbie. Mi-am dorit să fiu Barbie", a declarat Jennifer Lopez.



Luni, vedeta a postat pe Instagram un montaj cu păpuşa World Tour Barbie cântând cu patru dansatori pe scenă. "Câteva imagini nedifuzate din turneul meu mondial! :)", a glumit ea.

A doua zi, ea a revenit cu o înregistrare video care o arată pe Red Carpet înotând.

"Limitele există doar în mintea noastră. Dar dacă învăţăm să o folosim, posibilităţile lumii noastre sunt nelimitate", a scris artista.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod