Jennifer Grey, la 56 de ani: Cum arată partenera lui Patrick Swayze din „Dirty Dancing“ după ce a învins cancerul

Actriţa celebră pentru rolul din „Dirty Dancing“ arată foarte bine după ce a învins cancerul şi a suferit mai multe operaţii.

La 56 de ani, partenera regretatului Patrick Swayze din "Dirty Dancing" se menţine în formă şi are un look foarte bun pentru vârsta ei. Nu i-a fost deloc uşor, pentru că a avut mari probleme de sănătate.

Cariera actriţei americane intrase în declin după două operaţii nereuşite la nas pe care le-a suferit la începutul anilor '90 şi care i-au schimbat complet fizionomia. "Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă. A fost ca şi cum aş fi intrat în programul de protecţie a martorilor sau ca şi cum aş fi fost invizibilă", a mărturisit ea.

Jennifer Grey este sinonimă cu fata blondă din "Darty Dancing" care a făcut o pereche extraordinară cu regretatul Patrick Swayze, o poveste nemuritoare ce a fermecat generaţii de tineri.

Pelicula din 1987 a reprezentat apogeul succesului pentru actriţa americană - după rolul care i-a adus celebritatea la nivel mondial ea a mai jucat în câteva filme şi a apărut în mai multe seriale TV, dar cariera sa a intrat într-un con de umbră.

Jennifer a avut relaţii cu actorii Matthew Broderick şi Johnny Depp, precum şi cu jurnalistul George Stephanopoulos, iar în 2001 s-a căsătorit cu actorul şi directorul Clark Gregg, cu care are o fată, notează Mediafax.

Înainte de apariţia în show-ul "Dancing with the Stars", în 2010, Grey a fost supusă unui control medical pentru a se verifica dacă este aptă să participe, iar în urma examinărilor s-a constatat că avea probleme netratate la coloană, în urma unui accident de maşină suferit în 1987.
Actriţei i s-a implantat o placă de titanium în zona gâtului, pentru a i se stabiliza coloana.
În plus, în urma investigaţiilor, i s-a descoperit un nodul la glanda tiroidă, care era malign, acesta fiind ulterior îndepărtat. Ea a declarat ulterior că s-a vindecat de cancer, relatează agenţia citată.

Jennifer Grey a debutat ca actriţă într-o reclamă la vârsta de 19 ani, iar primul rol l-a primit în 1984, când a jucat în filmul Reckless. Succesul l-a cunoscut odată cu rolul din comedia "Ferris Bueller's Day Off" (1986), unde a jucat alături de Matthew Broderick.
Un an mai târziu, ea a jucat pentru a doua oară alături de Patrick Swayze, după "Red Dawn", de data aceasta pentru a intra în pielea personajului Frances "Baby" Houseman din "Dirty Dancing".
Pentru prestaţia sa, Grey a primit o nominalizare la premiile Globul de Aur, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod