Tinute American Rock Star

American Rock Star, o ţinută care te scoate din anonimat

Dacă vrei să te simţi ca un rock star în fiecare zi alege-ţi ţinute de impact de la Tommy Hilfiger! Piesele atemporale precum jacheta biker, pantalonii în carouri a la Gwen Stefani, ghetele cu catarame şi salopeta din denim sunt must have-urile cu care Tommy Hilfiger te introduce în atmosfera electrizantă a superstarurilor.

Stilul rock a prins o mare amploare în ultimii ani, cucerind cu piese vestimentare îndrăzneţe şi rebele mulţi iubitori de modă. Versatilitatea pe care o oferă aceste piese vestimentare îţi lasă imaginaţia să zboare şi poţi să construieşti mereu alte ţinute cu atitudine. Nici în sezonul de toamnă-iarnă 2016/2017, stilul American Rock Star nu trebuie ignorat şi poţi să-l porţi cu mândrie dacă te caracterizează.

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2016/2017, Tommy Hilfiger îți propune o serie de piese vestimentare care îți permit să-ţi construieşti o ţinută de American Rock Star care te scoate din anonimat!

O jachetă biker aşa cum este HDW BIKER 28 din colecţia Hilfiger Denim, la preţul de 1.609 lei, nu se va demoda niciodată pentru iubitorii de muzică rock, care doresc să aibă în garderoba lor o piesă de rezistenţă.

De asemenea, în funcţie de modul în care alegi să o combini, jacheta biker poate să te ajute să abordezi şi ţinute cu atitudine, dar cu o tentă elegantă, inspirate din stilul rock chic. Reţine că elementele din piele adăugate în mod cumpătat unei ţinute sunt asociate unui stil îndrăzneţ şi rebel.

Jacheta biker Tommy Hilfiger

Dacă alegi jacheta biker, atunci este de preferat să nu încarci ţinuta şi cu pantaloni din piele. O combinaţie inedită ar fi să adaugi această pereche de pantaloni în carouri THDW SKINNY CHECK PANT 18 din colecţia Hilfiger Denim care costă 529 de lei.

Astfel, vei obţine un look îndrăzneţ şi uşor rebel, precum cel afişat de Gwen Stefani.

Pantaloni in carouri Tommy Hilfiger


În cazul în care vremea este mai rece, atunci o alegere bună pentru a completa ţinuta este un pulover negru cu un imprimeu interesant. Puloverul de la Tommy Hilfiger BIBI STATEMENT SWTR – WSW, la preţul de 929 de lei, poate să fie o opţiune bună pentru a-ţi completa ţinuta American Rock Star.

Pulover Tommy Hilfiger


Cu ajutorul unui tricou în carouri, roşu cu negru, care va fi completat cu o pereche de pantaloni din piele, poţi să fii sigură că vei avea o ţinută câştigătoare.

Tricoul THDW WOVEN T-SHIRT SS 26 din colecţia Hilfiger Denim, la preţul de 469 de lei, se pretează perfect pentru a obţine acel look de star rock.

Tricou in carouri Tommy Hilfiger


Ghetele cu catarame B1385IKER 5A, la preţul de 1019 lei, sunt un must-have pentru a intra în atmosfera electrizantă a superstarurilor. O ţinută de rock star trebuie să fie construită într-un mod echilibrat, îmbinând perfect elementele rebele cu cele care-ţi subliniază feminitatea. Accesoriile şi micile detalii contează foarte mult şi fac întotdeauna diferenţa, aşa că nu uita nici de ele!

Ghete cu catarame Tommy Hilfiger

Produsele se găsesc în magazinele Tommy Hilfiger din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod