Tendinţe toamnă-iarnă: machiaj în stilul anilor '80

În toamna aceasta se poartă aproape orice de la smudge smoky eyes, la glam look sau natural. Sunt în trend şi texturile satinate, dar şi cele mate.
Metalicul revine în trend atât în machiaj, cât şi în hair styling… Mă întreb dacă nu cumva şi anul trecut au fost în trend? Eu ţin minte că da…

Dintre toate opţiunile pe care le avem la îndemână în toamna aceasta, m-am oprit asupra anilor ’80. De ce? Pentru că este decada femeilor puternice, ce se afirmă atât pe plan profesional cât şi personal. Look-urile lor sunt puternice, uşor agresive, arătând o personalitate ţinută mult în frâu. Şi cum nu vă pot arăta în cuvinte, vă voi arăta prin machiaj.


Începem cu demachierea, tonifierea şi hidratarea tenului. Având în vedere că este toamnă şi variaţiile de temperaturi şi intemperiile sunt frecvente, nu folosi un tonifiant pe bază de alcool. Rişti să ţi se usuce tenul.

Cearcănele modelului sunt uşor move, iar acoperirea lor se face în mai mulţi paşi. Începem cu aplicarea unui corector în nuanţe somon.



Pasul doi este să aplicăm un corector cu două tonuri mai deschis decât nuanţa pielii. Acesta va acoperi cearcănele dar va da şi luminozitate chipului.


Fondul de ten va fi aplicat într-o nuanţă cât mai apropiată de nuanța tenului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod