Dungile, printul vedeta al sezonului

Dungile, printul vedetă al sezonului

Invață cum să porți imprimeul cel mai cool al sezonului, cum să-l combini și să-ți pui corpul în evidență. De la inspirație navy și până la jocul cu iluziile optice, dungile se dovedesc aliatul tău în goana după un look în trend.
În fiecare sezon se face remarcat un stil de imprimeuri care cucerește apoi toți iubitorii de modă. În toamna 2016, dungile au devenit printul vedetă. Sunt versatile, ușor de purtat și prezintă un avantaj major, care nu poate fi trecut cu vederea: dungile pot crea iluzii optice și pot fi folosite în avantajul tău, pentru a-ți pune silueta în valoare.

Un look în trend trebuie neapărat să includă dungile în sezonul de toamnă-iarnă 2016/2017. Ai la dispoziție o varitate incredibilă de stiluri ale acestui print. De la dungile marinărești, orizontale și subțiri, în nuanțe de alb și bleumarin, la dungile verticale care îți alungesc silueta și te fac să pari înaltă și suplă, precum și dungile trendy multicolore, care îți oferă instant un look cool, inedit.
Tommy Hilfiger îți propune o serie de piese vestimentare care îți permit să integrezi cu succes dungile în ținutele tale pentru toamna 2016.


Un pulover cu dungi roșii pe fond alb, așa cum este THDW CN STRIPE SWEATER LS 32 din colecția Hilfiger Denim, la prețul de 579 de lei, te va ajuta să obții o ținută casual ideală pentru sezonul rece. Călduros și confortabil, un astfel de pulover trebuie neapărat să facă parte din garderoba ta sezonul acesta.
Pulover cu dungi Tommy Hilfiger

De asemenea, un top basic în dungile clasice marinărești este o piesă esențială în jurul căreia poți crea o varietate infinită de ținute toamna aceasta.
Bluza basic cu guler THDW BASIC STP TNK LT KNIT LS 2, la prețul de 279 de lei, din colecția Hilfiger Denim, poate fi cu ușurință elementul central al unei ținute perfecte pentru acest sezon.
Bluza dungi Tommy Hilfiger
O rochie cu dungi și paiete, precum THDW SEQUIN DRESS SS 14 Tommy Hilfiger (preț 929 lei), este ideală pentru a atrage o mulțime de priviri admirative la întâlnirile cu prietenii și petrecerile la care ești invitată sezonul acesta, dar poate fi la fel de ușor integrată și în ținutele de zi, atunci când vrei să impresionezi printr-un look deosebit.

Rochie cu dungi si paiete Tommy Hilfiger

Iar când vrei să spargi monotonia unei zile friguroase de toamnă, rochia cu dungi marinărești THDW BASIC RN STP SWEATER DRESS SS 19, la prețul de 469 de lei, din colecția Hilfiger Denim este opțiunea perfectă.
Dungile clasice marinărești, de culoare închisă pe un fond alb avantajează orice tip de siluetă.

Rochie dungi Tommy Hilfiger

Este foarte important să ştii cum trebuie să porţi corect dungile. Cele verticale creează efectul vizual de alungire şi te avantajează dacă vrei să pari mai înaltă şi mai suplă. Dungile orizontale subțiri, de culoare închisă pe un fond alb sau crem, care sunt recunoscute de fapt drept dungi marinăreşti, se potrivesc oricărui tip de siluetă. În schimb, dungile late oferă impresia de volum, de aceea este ideal să le folosești în zona de top pentru a crea impresia unui bust sexy.


Produsele se gasesc in magazinele Tommy Hilfiger din Romania.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod