Jane Seymour, mândră că a apărut în Playboy la 67 de ani: „M-a făcut să mă simt liberă și senzuală“

Vedeta din serialul „Doctor Quinn“ a dezvăluit că a pozat pentru Playboy ca să arate că se simte bine în pielea ei și la vârsta sa.

Pentru "sirena" de la Hollywood, cum o numește Daily Mail, îmbătrânirea este un privilegiu, iar apariția în Playboy, la 67 de ani, îi confirmă frumusețea. O reușită notabilă, la o vârstă la care multe femei cu 20 de ani mai tinere nu se pot gândi.

Jane Seymour a vorbit într-o ediție a emisiunii "This Morning" despre această apariție și despre cum își acceptă îmbătrânirea.

Actrița a spus că ședința foto din luna februarie a făcut-o să se simtă "liberă" și "senzuală". "Am simțit că era important să vă arăt că te poți simți confortabil în pielea ta și încă poți să fii o femeie viabilă și senzuală la orice vârstă.

Adică doar pentru că am 67 de ani nu înseamnă că asta e vârsta mea interioară. Mă simt mai liberă acum decât eram la 30 sau 40", a spus ea. "Dacă te bucuri de viață și ai un spirit pozitiv, vei arăta probabil mai bine, vei trăi mai mult și cel mai bun facelift este un zâmbet", a adăugat vedeta.

Fosta Bond Girl a recunoscut că își arată vârsta, dar o acceptă fără rezerve: "Să îmbătrânești este de fapt un privilegiu. Din păcate, am pierdut anul trecut trei din cei mai buni prieteni, erau de aceeași vârstă cu mine. Așa că pentru mine, să fiu aici și să am această discuție este un uriaș privilegiu.
Îmi accept îmbătrânirea pentru că înseamnă că încă sunt pe aici"
, a mărturisit actrița.

Jane Seymour a împlinit 67 de ani pe 15 februarie și a acordat pentru Playboy un interviu însoţit de un pictorial decent, cu imagini artistice, care îi pun în valoare frumuseţea.

Actriţa a anunţat pe Instagram că a acceptat invitaţia celor de la Playboy, postând o imagine superbă din cadrul şedinţei foto pe care a făcut-o. "Sunt încântată să vă împărtăşesc în sfârşit asta! Am fost recent fotografiată şi intervievată la mine acasă de Playboy", a scris Seymour. "Am vorbit deschis despre cariera mea, despre familie şi despre faptul că mă simt mai bine ca niciodată la 67 de ani şi despre multe altele!", a adăugat ea.

Jane a vorbit în interviul din Playboy despre cum se simte după ce tocmai a împlinit 67 de ani.
"Mă simt mai atrăgătoare acum decât oricând atunci când eram tânără", a spus ea, adăugând că în tinereţe se mira când realiza că este considerată atractivă, dar acum simte că e aşa şi nu o mai surprinde acest lucru: "Să trăieşti mult îţi dă o enormă libertate enormă. Aşa cum spunea tatăl meu, mă simt confortabil în pielea mea."

Seymour a dezvăluit că i se întâmplă des să fie curtatată, iar răspunsul ei este acelaşi: "Oh, în altă viaţă". Ea a spus că se simte flatată de astfel de gesturi: "De obicei eşti invizibil la această vârstă! Nu am nimic de dovedit nimănui! Când eşti tânăr, faci totul să atragi atenţia.
Eu nu încerc să trag pe nimeni de mână ca să se uite la mine"
.

Actrița a mai apărut de două ori în Playboy, în ediţiile din iulie 1973 şi în ianuarie 1987.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod