Jane Seymour, mândră că a apărut în Playboy la 67 de ani: „M-a făcut să mă simt liberă și senzuală“

Jane Seymour a spus că apariția din Playboy a fost o demonstrație a faptului că frumusețea nu ține de vârstă


Jane Seymour a vorbit deschis în trecut despre operațiile estetice pe care le-a făcut: implantul cu silicon, o intervenție pe care a recunoscut că a făcut-o după nașterea gemenilor săi, în 1995, un lifting "minor" la ochi și injecțiile cu Botox. Ea a spus că acum preferă să rămână naturală. "Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței.

Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează."

Jane Seyomour preferă acum să încetinească apariția semnelor îmbătrânirii prin mijloace mai simple și inofensive pentru corpul său: "Întotdeauna port pălărie când e soare afară. Beau multă apă, iar pielea mea arată excelent când dorm bine", a explicat ea.

Actrița și-a descris vârsta ca pe o "bucurie pură". "Cel mai bun lucru... este să trăiești și să fii sănătos!", a spus ea, adăugând că se simte cel mai bine atunci când o îmbrățișează pe nepoata sa și când este aproape de oamenii pe care îi iubește.

Născută pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Jane Seymour a devenit fata Bond în 1973, în filmul "Pe cine nu laşi să moară" ("Live and Let Die"), în care a jucat alături de Roger Moore, apoi a fost distribuită în serialul "The Odine Line" (1973).
În acelaşi an ea a apărut în seria "Frankenstein: The True Story", notează Mediafax.

În 1982, Seymour a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 a fost recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an a primit premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Între 1993 şi 2001 a jucat în serialul de succes "Dr.Quinn", unde a  interpretat o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur.
În 1996 a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

În 2015, Jane Seymour a divorţat de cel de-al patrulea soţ, regizorul şi producătorul James Keach, cu care are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima ei căsătorie - Katherine (36 de ani), Sean (32 de ani) şi gemenii Kristopher şi John (22 de ani).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod