Îngerul lui Robbie Williams: Femeia care s-a măritat cu el ca să-i salveze viaţa

Robbie Williams şi-a găsit la timp îngerul salvator: Ayda i-a schimbat viaţa în bine


Abuzul de droguri care a urmat a fost terifiant, notează ziarul britanic. La finele lui 2006, era într-un fel de refugiu sabbatic. Viaţa lui Robbie Williams însemna în cea mai mare parte insomnie, fumat, droguri, băutură şi privit la reality show-uri singur în casa din Los Angeles înţesată cu 600 de perechi de pantofi sport. Când a făcut primul tratament de dezintoxicare, în 2007, credea că n-are mai mult de 24 de ore până la moarte.

"Am crezut că am găsit omul potrivit în momentul nepotrivit"

Acesta era Robbie Williams când Ayda Field a intrat în viaţa lui. Întâlnirea lor, la o petrecere din Hollywood, nu putea fi altfel decât bizară. "Eram plin de droguri. Mă pregătisem pentru ce era mai rău pentru că am început să cloncăn ca o găină. Eram în jacuzzi cu o tipă foarte, foarte hot din Hollywood cu care făceam ceva ca în Hollywood şi mi s-a făcut rău, am început să cloncăn ca găinile şi a trebuit să plec acasă", a povestit starul.

Tipa "foarte, foarte hot din jacuzzi" era Ayda. Ea are o versiune mai romantică a primei lor întâlniri, despre care a vorbit într-un interviu, în 2016: "Am început să vorbim şi oricât de ciudat ar suna, s-a întâmplat ceva. S-a creat o energie între noi."

După câteva săptămâni, a primit o lovitură: "El s-a internat. Am fost devastată. Dar în acelaşi timp am înţeles, pentru că am văzut că avea nevoie de ajutor. Tot îl iubeam. Îl iubeam suficient de mult ca să-mi doresc să se facă bine. Am crezut că am găsit omul potrivit în momentul nepotrivit. Şi gata."

După un timp, Robbie era la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles, la un pahar cu actriţa Cameron Diaz, şi îi spune despre povestea cu Ayda, iar ea îi zice: "Păi nu pare că s-a terminat." Iar în acel moment, mintea lui Robbie a făcut click: "M-am suit în maşină şi m-am dus la ea la uşă şi am cerut-o în căsătorie."

Ar fi o scenă foarte romantică, doar că...
Robbie mai făcuse asta şi pentru Rachel Gilson, iubirea lui din timpul şcolii. O sunase şi îi spusese că e gata s-o ia de soţie, doar să urce în avion şi să vină la el. După cinci zile şi o ceartă neînsemnată, Rachel pleca acasă cu ochii în lacrimi. Comportamentul lui, posibil influenţat de droguri, i s-a părut bizar, iar fosta colegă n-a rezistat.

"E destul de deşteaptă ca să ştie cum să nu scufunde barca"


Cu Ayda a fost altfel. Fiind vedetă de la 16 ani, Robbie nu intrase în viaţa lui într-un supermarket şi nu ştia cum arată un castravete, povesteşte ea. Ayda i-a tolerat excentricităţil (la nunta lor, în 2000, cei opt câini au fost domnişoare de onoare), i le-a înţeles, apoi s-a apucat să facă ordine în viaţa lui. "Eu şi Rob am vorbit mereu foarte deschis. Când l-am cunoscut, era cu puţin înainte de a doua lui  internare. N-am trecut prin multe din păţaniile lui de dinainte, dar mi-a povestit despre ele de-a lungul anilor.
Despre auto-repulsia pe care o simţea, despre teama de a nu fi cel care vrei să fii şi despre puterea absolută a dependenţei"
, a povestit ea. N-a protestat când Robbie i-a spus că s-o privească cum năştea l-a durut ca şi cum şi-ar fi văzut pub-ul lui preferat în flăcări.

Amândoi au trecut prin mai multe ore de terapie. Ayda spune că trebuie să le faci ca să te înţelegi singur dacă eşti din LA. Ei locuiesc în două case enorme din Los Angeles şi Londra şi au doi copii - Theodora (Teddy), de cinci ani, şi Charlie, trei ani. Robbie spune despre Ayda că e briceagul lui elveţian, pentru că ea face atât de multe pentru el: "Sunt o persoană mai bună pentru ea după ce am ajuns aici, am grijă de mine, pentru că ea merită asta. Şi sunt fericit, sunt mulţumit." Când Robbie Williams spune asta, e limpede că totul s-a schimbat pentru el. E mai bine.

Ea l-a îngrijit, ea i-a pus sănătatea şubredă pe primul loc anul trecut, când Robbie şi-a anulat turneul fiindcă a cedat şi a stat lângă el când doctorul a spus că trebuie să stea liniştit acasă.
L-a trecut pe un regim vegan şi l-a bătut la cap să facă yoga şi Pilates. Acum e mândră de el: "Maimuţoiul meu se descurcă foarte bine."

Ayda crede că secretul dragostei lor este că lui îi place totul la ea, ceea ce le face relaţia eternă. Iar Robbie adaugă: "E destul de deşteaptă ca să ştie cum să nu scufunde barca, iar eu vreau s-o scufund doar ca să văd cum e." Doar Robbie, nebunul Robbie, poate s-o spună atât de clar.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod