Încă o vedetă lovită de tragedie: Fiul lui Michael Madsen s-a sinucis

Hudson Madsen, fiul actorului Michael Madsen, a fost găsit decedat în locuința sa din Hawaii.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, al cărui naș de botez este regizorul Quentin Tarantino, s-a sinucis, potrivit The Sun.

Citește și: Joseph Baena, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit despre relația cu tatăl său: „Nu voiam să aibă o părere proastă despre mine”


„Pot să confirm că Hudson Lee Madsen, de 26 de ani, a murit în urma unei împușcături în cap, în ceea ce suspectăm a fi sinucidere”, a declarat un oficial din Honolulu, Hawaii, pentru publicația citată.

Actorul Michael Madsen este devastat de pierderea fiului său. 


„Avem inima frântă și suntem copleșiți de durerea pierderii lui Hudson. Amintirea lui și lumina adusă de el vor fi păstrate de toți cei care l-au cunoscut și iubit”, a declarat familia actorului pentru Metro.co.uk.

Potrivit paginii de Facebook a lui Hudson, el locuia în Wahiawa, Hawaii, împreună cu soția sa, Carlie.


Hudson a fost soldat în armata americană și a postat imagini pe social media din timpul petrecut în misiune, în Afganistan.

Mama sa, DeAnna Madsen, suferise de curând o operație pentru îndepărtarea unei tumori mamare.
Potrivit Page Six, ea a ajuns în Hawaii la scurt timp după aflarea veștii că fiul său s-a sinucis.

DeAnna și Michael Madsen sunt căsătoriți din anul 1996 și mai au împreună doi fii - Calvin, de 25 de ani, și Luke, de 16 ani.

Madsen este cea de-a treia vedetă care trece în această lună printr-o astfel de tragedie. Pe 19 ianuarie, fiul în vârstă de 26 de ani al actriței Regina King și-a pus capăt zilelor. Era singurul copil al actriței americane, pe care aceasta l-a crescut singură, după divorțul de fostul său soț, Ian Alexander Sr.


„Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți.
Familia noastră cere considerație în această perioadă. Mulțumesc”, a transmis Regina King revistei People.

La rândul său, cântăreața irlandeză Sinead O'Connor a aflat la începutul lunii ianuarie vestea cumplită că fiul său în vârstă de 17 ani și-a pus capăt zilelor. Printr-o serie de postări pe Twitter, artista a dat vina pe autorități pentru că nu au făcut nimic pentru a preveni tragedia. Adolescentul era internat într-un centru de specialitate după ce a avut două tentative de suicid în urmă cu o lună.


Ea spune că băiatul a fost externat de Serviciile pentru Sănătatea Mintală a Copilului și Adolescentului din Irlanda (CAHMS), în ciuda faptului că își făcuse un plan detaliat pentru propria înmormântare.

Sinead O'Connor, care se confruntă de mulți ani cu probleme de sănătate mintală, a scris ulterior că este conștientă de faptul că și-a dezamăgit copilul.

„Vă rog să nu vă imaginați că nu sunt conștientă de faptul că mi-am dezamăgit copilul, împreună cu Tusla (n.
red. Agenția pentru Copil și Familie), HSE (n. red. Health Service Executive) și statul irlandez. Noi toți l-am dezamăgit”, a scris cântăreața pe Twitter.

„Sinuciderea nu îți aduce pace. Este o minciună. Chipul lui era la fel de chinuit așa cum era de câteva luni. Nicio diferență”, a adăugat ea.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod