Actrița Regina King este devastată: Singurul său copil, Ian Alexander Jr., s-a sinucis

Ian Alexander Jr., fiul actriței Regina King, s-a sinucis vineri noapte, la câteva zile după ce a împlinit 26 de ani, pe 19 ianuarie.

„Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți. Familia noastră cere considerație în această perioadă. Mulțumesc”, a transmis Regina King revistei People.

Citește și: 
Pamela Anderson nu are noroc în dragoste. Actrița divorțează pentru a cincea oară


Ian era singurul copil al actriței, din căsnicia cu fostul său soț, producătorul muzical Ian Alexander Sr.

Ian a călcat pe urmele tatălui său, devenind DJ. Într-o declarație mai veche pentru People, actrița a spus despre fiul său că este „un tânăr uimitor”.

Foto: Instagram/Ian Alexander Jr.

În ciuda succesului ei ca actriță și regizoare, Regina, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit la acea vreme că Ian este cel mai important motiv de mândrie pentru ea.
După despărțirea de tatăl lui Ian în 2007, după nouă ani de căsătorie, King a recunoscut că nu este ușor să fii părinte singur, dar nimic nu este mai puternic decât iubirea ei pentru fiul său.

„Nu știi ce înseamnă iubirea necondiționată. Poți spune că știi, dar dacă nu ai un copil, nu știi cu adevărat. Odată ce treci prin această experiență, realizezi că este lucrul care îți oferă cea mai mare împlinire”, a declarat actrița despre rolul de mamă.

Foto: Instagram/Ian Alexander Jr.


„Să te am pe tine ca mamă este cel mai mare dar pe care l-aș fi putut cere.
Să fii tot ceea ce ești și totodată să ai timp să fii alături de mine, să mă iubești și să mă susții necondiționat este cu adevărat remarcabil. Niciun supererou din Universul Marvel nu se ridică la nivelul tău - tu ești adevăratul supererou! Te iubesc, mama. Astăzi și în fiecare zi”, a scris Ian pe Instagram anul trecut, de ziua de naștere a mamei sale.
Foto: Instagram/Viola Davis


Numeroase staruri, printre care Janet Jackson, Octavia Spencer și Ireland Baldwin, i-au transmis mesaje de încurajare și condoleanțe actriței prin intermediul rețelelor de socializare. 

Fanii tânărului DJ au căutat răspunsuri pe paginile acestuia de social media.
Postările lui de pe Twitter sunt considerate de aceștia ca fiind îngijorătoare, arătând că tânărul se confrunta cu o stare de spirit negativă. 

„Știți episodul acela din SpongeBob în care intră în mintea lui și acolo sunt câțiva mini-Spongebobi care își pierd controlul? Da, acesta atinge un punct sensibil”, a scris Ian pe Twitter cu cinci zile înainte de a-și lua viața.

Într-o postare recentă pe Instagram, DJ-ul al cărui nume de scenă era Desdune, a scris „Nu cred că Instagram este sănătos pentru mine”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod