Homo Vedetus: Cum ar arăta starurile dacă ar trăi în Neanderthal

Zilnic vedem pe stradă dovezi că omul din Neanderthal nu a dispărut. Ducând gluma mai departe, iată cum ar arăta vedetele dacă ar trăi în preistorie!
Omul din Neanderthal este cel mai apropiat strămoș al nostru. Cu capul lat, nasul mare și forma proeminentă a pomeților, acest strămoș pare o creatură total diferită de rasa noastră. Cu toate acestea, cercetările antropologice atestă că omul din Neanderthal nu era atât de îndepărtat de noi precum pare - mărimea creierului este relativ apropiată și există dovezi că înaintașii primitivi își îngropau morții, o practică nemaiîntâlnită la nicio specie de primate sau rasă umană înaintea noastră, scrie Bored Panda.

Pentru a dovedi că omul din Neanderthal nu era atât de diferit de noi, platforma digitală DesignCrowd a creat un proiect surprinzător: artiști digitali din toată lumea au fost invitați să refacă portretele vedetelor, imaginându-și cum ar arăta acestea dacă ar fi fost oameni primitivi.


După trei ani de lucru și șase concursuri de selecție, acestea sunt cele mai bune lucrări din competiția "Celebrity Neanderthals". Iată cum ar arăta Al Pacino, De Niro, Shakira, Rihanna, Brad Pitt și alte staruri dacă ar fi oameni din Neanderthal!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elder pe 26 Iul 2020, 10:27
    Nostim dar să păstrăm acuratețea. Creierul Homo Sapiens nu este de aceeași mărime.

    Creierul omului de Neanderthal era între 1600-2000cc. Creierul la Homo Sapiens era 1100-1400cc. Actual media este undeva între 700-800cc. Cel mai mare creier uman- Cromwell - sub 2000cc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod