Bobul franțuzesc, tunsoarea în tendințe care se potrivește oricui. 30 de idei

După luni întregi în care saloanele au fost închise, nu este de mirare că în prezent cele mai multe femei așteaptă cu nerăbdare să se tundă. Iar dacă vrei să-ți faci o schimbare de look, atunci poți alege bobul franțuzesc, un stil în tendințe pe care fashionistele și vedetele îl adoră.
De câțiva ani se poartă bobul tuns drept, numit bob blunt. Pe lângă faptul că arată bine pe orice tip de păr, indiferent de textură, este o tunsoare care se potrivește diferitelor forme ale chipului. Pune foarte bine în evidență trăsăturile feței și este simplu de coafat. Este un stil versatil și în tendințe pe care merită să-l încerci dacă vrei să te tunzi scurt. Iar anul acesta se poartă bobul franțuzesc, care este de obicei mai scurt, până la nivelul mandibulei, și include adesea un breton scurt sau de tip cortină.

Numeroase celebrități au adoptat deja acest look. Bobul franțuzesc încadrează perfect chipul și pune trăsăturile în evidență. 

Un avantaj al acestei tunsori sexy și moderne este faptul că se potrivește oricui, indiferent de forma feței sau textura părului.
Deși arată ordonat și este simplu de întreținut pe părul drept, poate fi o alegere la fel de bună și pentru părul ondulat. 

Bobul franțuzesc prezintă un alt avantaj important: este una dintre tunsorile care taie ani buni de pe chip, fiind alegerea perfectă dacă ești în căutarea unui look care să te întinerească. 
Înainte de a alege stiluri care se poartă în prezent, inclusiv bobul franțuzesc, trebuie să știi câteva reguli esențiale care te vor ajuta să alegi exact tunsoarea care ți se potrivește cel mai bine. Trebuie să iei în calcul forma feței tale, structura firului de păr sau cât este de des sau rar părul tău.

Sfaturile hairstiliștilor de top sunt întotdeauna foarte utile și îți oferă indicii prețioase cu privire la cele mai bune opțiuni pentru tine.
Există numeroase variante de tunsori bob din care poți alege, tocmai de aceea trebuie să știi exact care este cel mai potrivit stil pentru tine. Iată câteva reguli de care să ții cont când alegi o tunsoare bob:

Forma feței este importantă când alegi un bob franțuzesc


Primul lucru la care să te gândești când alegi tunsoarea bob este forma feței tale. "Bobul se potrivește oricărei forme a feței, iar secretul este linia tunsorii. Această linie accentuează anumite puncte și trăsături ale feței, așa cum o face și machiajul de tip contouring”, declară hairstilistul Paul Windle pentru popsugar.co.uk.

Specialistul spune că există trei tipuri principale de tunsori bob: curbat (potrivit pentru persoanele care au maxilarul proeminent), diagonal (potrivit pentru femeile care vor să-și accentueze linia maxilarului) și pătrat (ideal pentru cele care vor să-și accentueze pomeții).
O variantă bună de a descoperi ce stil ți se potrivește este să probezi peruci, dacă hairstilistul tău are o colecție. "Te ajută să-ți faci o părere despre ce formă de bob te avantajează cel mai mult”, spune specialistul. 
Și aplicațiile de frumusețe, care îți permit să testezi diferite coafuri și tunsori, pot fi foarte utile în acest sens.

Ia în considerare textura părului tău

Textura părului este la fel de importantă în alegerea unei tunsori bob care ți se potrivește. Vorbește cu hairstilistul despre textura naturală a părului tău și cât timp ești dispusă să petreci în fiecare zi pentru a te coafa. În acest fel îți va explica ce tunsoare bob este potrivită texturii tale, în ceea ce privește mentenanța și coafarea.
"În general, părului fin i se potrivesc mai bine boburile scurte.
Cu cât bobul este mai scurt, cu atât părul va părea mai des”, declară hairstilistul. Pentru părul des sunt mai potrivite tunsorile bob ceva mai lungi pentru că sunt mai ușor de întreținut și coafat.

Dacă ai părul creț sau ondulat în mod natural, specialistul avertizează că trebuie să alegi cu multă grijă lungimea. "Aș recomanda un bob care este puțin mai scurt la spate și mai lung în față. Îi oferă bobului o formă bine definită și nu îl face să pară rotund”, adaugă specialistul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod