Frumusețe la orice vârstă: Kathy Jacobs, modelul care cucerește lumea la 56 de ani

Cu un corp perfect, pe care costumul de baie stă ca la 30 de ani, Kathy Jacobs a devenit celebră după apariția pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit.
Kathy Jacobs este unul dintre cele mai căutate nume pe internet după ce fotografia sa a apărut pe coperta Sports Illustrated Swimsuit. Și asta pentru că arată senzațional în costum de baie la 56 de ani - cu un corp sculptat la sală și cu tenul excelent întreținut, arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără.

Drumul său spre celebritate a început anul trecut, când a participat la prima defilare pe podium, în cadrul 2019 Sports Illustrated Swimsuit Runway Show de la Miami Swim Week. În octombrie a fost inclusă printre cele 17 finaliste ale concursului de frumusețe, alături de alte femei sexy, printre care un model plus-size și unul care suferă de alopecie.

După ce a fost selectată pentru apariția pe coperta revistei Sports Illustrated, femeia din Calabasas, California, spune că ea e dovada că oamenii nu trebuie judecați după înălțime sau după vârstă și speră că apariția sa pe coperta Sports Illustrated îi va ajuta pe cititori să-și schimbe viziunea despre frumusețe.

"Am fost model în anii '80 în New York, apoi m-am mutat în Los Angeles, unde am făcut tot felul de lucruri și am renunțat, muncind într-o slujbă cu salariu mic.
Am decis să fac o ultimă ședință foto acum un an și jumătate"
, a povestit Kathy pentru Bored Panda. "Am început să revin în modelling și să caut niște joburi în actorie și am primit câteva", a mai spus ea.

Kathy Jacobs a prezentat pentru Soji Health și BeautyBlender și a filmat pentru câteva reclame, dar și într-un videoclip al trupei Green Day, unde apare în bikini.

Bombardată cu cereri de întâlniri


Kathy spune că după ce fotografiile din Sports Illustrated au devenit virale, a fost bombardată cu mesaje în care era invitată la întâlniri, dar și cu întrebări despre dieta sa, exercițiile fizice pe care le face și i se cereau sfaturi despre întreținerea tenului. "Nu sunt expertă în diete. Am avut un început de diabet și mi-am schimbat alimentația acum patru ani", a spus ea.

Kathy nu mai mănâncă deloc carne, cu excepția celei de pește, pe care o consumă de câteva ori pe săptămână. "Beau mult lapte de migdale pentru că îl adaug și în cafea și în smoothie în fiecare zi", a explicat ea.

La micul dejun ea mănâncă de obicei un smoothie vegan cu proteine făcut din căpșuni sau afine.

În schimb, alteori preferă ouă cu brânză și roșii. Kathy mănâncă și multe salate cu tot felul de tipuri de brânză și semințe sau fructe oleaginoase pentru a-și asigura necesarul de proteine. Nu consumă zahăr, dar recunoaște că este dependentă de chipsurile cu ciocolată fără zahăr și cu unt de arahide. "Mănânc mulți biscuiți cu aromă de migdale, dar îmi fac și prăjituri cu aromă de migdale, îndulcite cu stevia sau înlocuitor de zahăr", a explicat ea.



La prânz, Kathy preferă dovleac spaghetti în locul pastelor cu sos pesto, sos de tomate sau pește. Ea mănâncă pâine, paste, orez și cartofi albi doar o dată pe săptămână, în schimb se bucură în voie de cartofii dulci.

O contribuție importantă la aspectul ei tineresc îl are și mișcarea: "Fac mișcare cam de patru ori pe săptămână și am urmat exercițiile recomandate de Sports Illustrated Swimsuit Instagram în timpul carantinei", a spus Kathy, adăugând că se inspiră și din postările unor influencerițe de pe Instagram, precum Katie Austin, Katrina Scott și Claire Prince.

În privința produselor de frumusețe, Kathy spune că le folosește doar pe cele cu ingrediente care nu atacă nivelul de colagen din piele, precum enzimele de dovleac, vitamina C și celule stem din orhidee.

"Îmi îngrijesc singură pielea și am petrecut cinci ani în bucătărie dezvoltând o linie de produse pentru piele dedicată femeilor de peste 45 de ani", a spus modelul.

Kathy a participat și la un show TV, "Steve Harvey’s Funderdome", încercând să obțină finanțare pentru cercetările sale, dar în finală a fost învinsă de o concurentă cu jumătate din vârsta ei care purta costum de baie. "Încă mai sper să primesc finanțare într-o zi ca să produc linia mea de produse cosmetice", a spus ea.

Recunoaște că are botox


Una dintre întrebările care i se pun foarte des este dacă a apelat la intervenții estetice. Iar Kathy răspunde cu sinceritate: "Am cedat recent și am făcut injecții cu botox în colțurile gurii și în buze. Cred că aveam nevoie de mai mult ser, dar durea al naibii de tare!".

Citește și: 15 oameni care au slăbit enorm: Transformarea lor e impresionantă


Modelul crede că cel mai bun mod în care poți să îmbătrânești este să alegi ce să faci și ce să nu faci pentru tine.

"Iată sfatul meu: hai să ne unim toate femeile de peste 50 de ani și să arătăm lumii cine suntem în loc să lăsăm lumea să spună cine suntem! Hai să dezvăluim cât de tari suntem, ca un bumerang uriaș pe care îl prinzi și să începem o mișcare!".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod