Helena Christensen, o femeie care arată periculos de bine la 50 de ani: Imaginile care o neliniștesc pe Victoria Beckham

Selfie-ul în care apar Helena Christensen și David Beckham i-au ridicat Victoriei nivelul de alertă


Helena Christensen a devenit celebră după ce a câştigat titlul de Miss Danemarca în anii 1980 şi a devenit apoi, în 1990, unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret. Ea a devenit ulterior şi imaginea companiei Revlon. A pozat pentru cele mai importante publicaţii de modă, printre care Vogue şi Elle.

Pe lângă cariera de succes din modă, top-modelul danez a avut una dintre cele mai sexy apariţii TV din istorie, conform unui sondaj realizat de postul MTV, în videoclipul celebrei piese "Wicked Games", interpretată de Chris Isaak, notează Mediafax.

După ce şi-a diversificat aria de activitate, începând o carieră în arta fotografiei, Helena Christensen a lansat o linie de lenjerie intimă, în 2012. Ea a continuat să pozeze pentru diferite publicaţii.

În iulie 2018, David și Victoria Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie, punând capăt zvonurilor despre presupusul lor divorţ. Un purtător de cuvât a catalogat aceste speculaţii drept "un nonsens absolut". David Beckham a dezvăluit că el şi soţia sa şi-au reînoit jurămintele înainte de această aniversare. "Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti. De câte ori trecem prin perioade grele... vorbim despre asta", a mărturisit el pentru Radio 4.

Cuplul a sărbătorit în ianuarie, la New York, 21 de ani de la logodnă și a postat pe Instagram o imagine care marca momentul. David a publicat fotografia din ianuarie 1998 pe care ei au făcut-o când s-au logodit. "Acum 21 de ani!!! Pupici @davidbeckham", a scris el, adăugând emoji în formă de inimioare.

David și Victoria Beckham s-au logodit în ianuarie 1998 și s-au căsătorit într-o ceremonie de lux, la castelul Luttrellstown din Dublin, pe 4 iulie 1999. Fosta membră a trupei Spice Girls a purtat o rochie de mireasă semnată de Vera Wang, cu o trenă lungă de șase metri și o coroniță din aur de 18 carate, iar un steag violet cu inițialele lor a fluturat deasupra castelului în cea mai fericită zi din viața lor.

Soții Neckham au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod