Heidi Klum, varianta naturală: Cum arată un supermodel fără machiaj

Spre deosebire de multe celebrităţi, topmodelul german nu se fereşte să iasă pe stradă fără machiaj, cu un look mult diferit de cel cu care ne-a obişnuit. Cu paparazii mai mereu pe urmele sale, Heidi îşi permite să arate aşa cum este ea cu adevărat, fără "efecte speciale".

Vedeta a ieşit miercuri, în Los Angeles, să mănânce împreună cu iubitul ei, Martin Kristen, şi copiii săi, Leni, Henry şi Johan, după ce aceştia au terminat orele de şcoală. Heidi a demonstrat din plin de ce este considerată un supermodel: ea a renunţat la machiaj, arătându-şi adevărata faţă. În sensul bun al cuvâtului.

Heidi a optat pentru o ţinută casual - hanorac negru cu mâneci gri, jeanşi pe picior şi pantofi sport - şi şi-a lăasat pletele blondele să atârne libere peste umeri. Johan şi sora lui, Leny, au mers alături de mama lor, în timp ce băiatul mai mare, Henry, era înaintea lor, ţinându-l de mână pe Martin, în drumul spre maşină.

Leni, fiica fotomodelului din relaţia cu managerul de Formula 1 Flavio Briatore, s-a mulţumit să meargă singură, în timp ce îşi savura desertul.

Heidi Klum nu este la prima apariţie publică fără machiaj. Într-un interviu pentru blogul Hollywood Life, ea a dezvăluit că preferă să renunţe la make-up în zilele în care nu lucrează: "Nu sunt complicată, nu am tone de creme şi alte chestii de genul ăsta. Rămân simplă."

 

Viaţa ei, însă, nu e deloc simplă, notează ziarul britanic Daily Mail. Pe lângă faptul că are patru copii de crescut, Heidi este gazda şi producătorul executiv al reality show-ului "Project Runway", este jurat la show-ul "America’s Got Talent", iar luna trecută a lansat propria linie de echipament sportiv, în colaborare cu brandul New Balance.

Chiar dacă are multe pe cap, supermodelul spune că nu are mult timp liber, dar se consideră norocoasă fiindcă reuşeşte totuşi să alerge. "Aş putea fi mai în formă, dar am nevoie de timp, sunt ca toate mamele. Încerc să găsesc timp şi pentru mine şi e atât de puţin", a declarat ea pentru Hollywood Life, la lansarea produselor de sport.



Recent, top-modelul german a dezvăluit într-un interviu recent că îi plăteşte pe copiii ei pentru a-i convinge să mănânce sănătos în fiecare zi. "Nu am ţinut niciodată cu adevărat o dietă. Dorinţa mea pentru anul 2013 este de a începe fiecare zi cu un suc proaspăt de fructe. Facem un efort în fiecare dimineaţă - curăţăm de coajă mai multe fructe, precum ananas, mere, lămâi, banane, kiwi, apoi adăugăm ghimbir şi afine pentru a prepara un suc delicios", a declarat Heidi Klum, citată de cotidianul britanic Daily Mail.

"Unora dintre copiii mei nu le place acel suc şi am decis să le plătesc un dolar dacă îşi termină paharul cu acel suc în fiecare dimineaţă. Toţi banii ajung în puşculiţele lor şi au strâns deja o sumă bunicică începând cu 1 ianuarie. Ceea ce e bun pentru ei este bun şi pentru mine", a explicat ea.



Heidi Klum a mărturisit că mănâncă uneori şi produse din gama "junk food", atunci când i se face poftă de astfel de alimente. Celebrul model spune că este important să îţi acorzi din când în când câte o astfel de "trataţie", altfel rutina zilnică a meniurilor sănătoase riscă să devină plictisitoare.
Într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei OK!, Heidi Klum, noua imagine oficială a lanţului de magazine fast-food Carls Jr., a declarat: "Îmi place să mănânc un hamburger bun cu cartofi prăjiţi, maioneză şi ketchup. Acesta este fără îndoială unul dintre «dezmăţurile» mele culinare. Alături de ciocolata cu alune."

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", care a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulţi ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume, notează Mediafax.


În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".



Foto: AFP/Mediafax, Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod