Heidi Klum le sfătuieşte pe tinerele modele să nu pozeze goale

Modelele tinere, aflate la începutul carierei, ar trebui să refuze să se dezbrace în fața fotografilor, consideră Heidi, celebră pentru aparițiile ei doar în bikini pe coperta revistei Sports Illustrated.

Heidi spune că tinerele trebuie să aibă puterea de a spune "nu" atunci când li se propune să pozeze nud.

Declaraţia modelului german survine după ce un alt nume mare din industria modei, Kate Moss, a dezvăluit că a fost pe punctul de a suferi o cădere nervoasă în adolescenţă, când a fost presată să pozeze topless.

Heidi Klum consideră că tinerele modele resimt tot mai mult interesul fotografilor de a fi primii care le pozează nud, pentru a valorifica mai bine imaginile ulterior, după ce acestea devin celebre.

"Când ai un corp frumos, fotografii vor spune: <<Hai să dăm astea jos>>. Trebuie să fii puternică şi să spui nu", a declarat Heidi în numărul aniversar al revistei Ocean Driver. Poziţia sa este contradictorie, ţinând cont că ea a apărut de mai multe ori topless pentru mai multe reviste renumite.

În 1988, Heidi a devenit prima tânără din Germania care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. De asemenea, ea a pozat topless şi pentru GQ, iar apariţiile sale pe podium, în prezentările pentru casa Victoria's Secrets sunt deseori provocatoare, notează cotidianul britanic Daily Mail.



Supermodelul german povesteşte în publicaţia citată despre cum a învăţat, de-a lungul anilor, să respecte limita tot mai îngustă dintre senzualitate şi obscen. "La început ţi se spune să dai asta jos, apoi încă ceva, şi te trezeşti repede că nu prea mai ai nimic pe tine. Trebuie să ai grijă şi să refuzi, mai ales când eşti tânără şi pe cont propriu", a declarat Heidi.



La 39 de ani, Heidi Klum, mamă a patru copii, poate da sfaturi cu uşurinţă despre această alegere dificilă pe care multe modele tinere trebuie să o ia. Ea are un fotograf cu care colaborează de mult timp şi pe mâinile căruia se poate lăsa cu toată încrederea: "Rankin m-a făcut întotdeauna să mă simt sigură pe mine atunci când trebuia să apar mai dezbrăcată în unele imagini. Erau poyze sexy, da, dar clasice."

De altfel, Rankin a fost cel care a realizat un pictorial pentru ediţia aniversară a revistei Ocean Drive.

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", care a obţinut în perioada mai 2011-mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulţi ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.
Anul acesta, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model", notează agenția Mediafax.



Heidi Klum s-a despărţit anul trecut de artistul Seal după o căsnicie de şapte ani, cei doi având împreună patru copii: doi băieţi - Henry, de 7 ani, şi Johan, de 5 - şi două fete - Leni, în vârstă de 8 ani, şi Lou, de 3.

Heidi a recunoscut în luna aprilie că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.


Foto: AFP/Mediafax






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod