Moartea lui Sergiu Nicolaescu: povestea copilului secret al regizorului

Vasile Rotaru, un tânăr în vârstă de 32 de ani, susţine că este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, depunând la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de stabilire a paternităţii.

Românul, care locuieşte în Germania, a afirmat că mama lui îi povestise că are un tată celebru, care este regizor în România. Vasile Rotaru a adăugat că va aduce probe, documente şi martori care să demonstreze că Sergiu Nicolaescu a avut o aventură cu mama sa. Mai mult, tânărul a spus că a depus tot la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care solicita oprirea incinerării trupului marelui regizor, cerere rămasă fără obiect.

„Sunt fiul nelegitim al defunctului Sergiu Nicolaescu, rezultat în urma concubinajului dintre mama mea şi acesta. Încă de la începutul vieţii am aflat de la mama mea că tatăl meu este un cunoscut regizor de film, astfel încât datorită înaintării în vârstă am început să fiu din ce în ce mai curios şi astfel am aflat de la mama mea că tatăl meu biologic este Sergiu Nicolaescu.

Datorită poziţiei de persoană publică şi notorie pe care o avea acesta, mama mea nu a încercat niciodată să facă publică această informaţie întrucât suntem o familie onestă şi care nu am căutat să facem rău şi să apărem în presă pentru a stârni scandaluri mediatice.

Odată cu moartea tatălui meu biologic am aflat de dorinţa soţiei supravieţuitoare de a proceda la incinerarea trupului neînsufleţit al acestuia.

În acest context în care prin procedura incinerării ar fi pentru totdeauna ascuns un adevăr pe care numai eu şi familia mea îl ştim şi astfel s-ar stinge definitiv posibilitatea de a dovedi filitia mea directă faţă de defunctul Sergiu Nicolaescu“, se arată în cererea depusă de fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu.

Potrivit informaţiilor oferite de Evenimentul Zilei, datele oferite de tânăr sunt false şi aparţin unui fost jurnalist sportiv de la Realitatea TV. La auzul acestor informaţii, Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a spus că îi va da în judecată pe cei care încearcă să-i păteze imaginea fratelui ei. Fostul jurnalist a recunoscut că datele îi aparţin, însă vrea să stea departe de acest scandal.

Nicolaescu a recunoscut că are un copil


În anul 2010, însuşi marele regizor mărturisea că are un copil cu o anume Roxana, o femeie frumoasă care a dispărut pe neaşteptate din viaţa lui Sergiu Nicolaescu. „A fost la un moment dat o fată foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspăt căsătorită.

Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanţi, şi apoi a dispărut. Am căutat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine, (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei. I-am respectat alegerea, într-un fel m-a flatat, dar m-a şi durut. Nu l-am căutat, însă, niciodată, n-am vrut să distrug viaţa nimănui. Iar acum e prea târziu, n-aş mai putea recupera nimic“, spunea Sergiu Nicolaescu în urmă cu aproximativ trei ani.

Această Roxana, despre care Nicolaescu a spus că i-ar fi dăruit un copil, este posibil să fie, potrivit tabloidelor, o femeie stabilită în Spania. Mai mult, presupusul său fiu s-ar fi născut în anul 1956, iar în anul 2011 şi-ar fi luat viaţa. Datele sunt însă contradictorii, deoarece se spune că Roxana ar fi plecat din România la începutul anulor '60.

Despre copiii nelegitimi ai lui Sergiu Nicolaescu, despre care postul RTV ar fi spus că ar fi ajuns la un număr de şase, a vorbit şi Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor.

„Am auzit povestea asta cu copiii nelegitimi de mi-a ieşit părul din căciulă. Sunt atâţia oameni nebuni în ziua de astăzi. Mai nou, aflu că fratele meu era un armăsar. Oricând sunt de acord să fac un test ADN să se afle dacă individul e băiatul fratelui meu“, a spus Iolanda Nicolaescu.

Avere de peste 1 milion de euro


Potrivit tabloidelor, averea lui Sergiu Nicolaescu se ridică la peste un milion de euro, iar toată averea sa ar reveni astfel soţiei regizorului, producătorul de film Dana Nicolaescu (35 de ani), femeia care i-a fost alături lui Nicolaescu în ultimii 16 ani. Însă, dacă este adevărat că regizorul ar avea un copil „din flori“, acesta din urmă ar putea intra în posesia averii tatălui.

8 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florina pe 8 Ian 2013, 16:25
    Cainele moare de batran si prostul de grija altuia

    Eu pe sotia lui Sergiu Nicolaescu nu o consider o "fufa", ci o doamna care asa cum el insusi, senior Sergiu. a afirmat: ca uneori se simte responsabil ca i-a stricat viata si tineretea.Deci aceasta femeie care a stat departe de sticla televizoarelor este femeia legitima a acestui om de 14 ani.Oare il credeti pe Sergiu asa un dobitoc sa fi stat anchilozat intr-o casnicie unde el ar fi suferit? .Apoi mai am o teorie!...eu nu cred ca Sergiu Nicolaescu a avut vreun copil vreodata, ci ca pur si simplu a suferit de o sterlitate oarecare.La atatea amante care avut, oare nici una nu ar fi vrut sa il prinda cu vreun copil,sau ce credeti ca astepta decesul lui ca sa isi ceara paternitatea daca ar fi existat?...insa ca intotdeauna muieri exaltate care nu mai stiu cu cine au facut copiii si ca sa le dea acestora o aura de mandrie ca ar fi plodul lui X, fabrica niste povesti care nu pot fi verificate, sa se mai bage in seama si sa apara si ele cu domnii Goe alaturi sa li se inchine "boborul" la ele, ca la sfintele moaste. Daca Sergiu Nicolaescu ar fi putut avea copii oare sotia lui o femeie tanara nu se ingrijea sa faca un plod sa-si asigure mostenirea totala? Pt ce o blamati, pt ca a fost aleasa fiind speciala pt Sergiu, si pt ca a mostenit pe drept o avere, care el a dorit sa i-o lase.Daca nu dorea, dona din timpul vietii totul, nu aveti grija! Cu ce este mai indreptatit un oarecare fiu, pe care Sergiu nu l-a cunoscut, caruia mama lui nu a vrut sa-i spuie ca el Sergiu este tatal, sa-l faca si pe el fericit cat a trait ca are un mostenitor, decat sotia si sora lui care au vietuit si facut fericit pe acesta asa cum el a declarat?

    10
    1

  • MARIA pe 8 Ian 2013, 10:04
    eu cred

    ca acest fiu a existat sau inca exista ,regizorul insusi spunea ca stie acest lucru.Si daca exista ,de ce nu ar veni la mostenirea lasata de tatal sau?Cu ce e mai indreptatita aceasta fufa diabolica ,despre care se spune ca si-a batut joc de bietul om ;ca nu l-a respectat si ca singurul ei interes a fost sa se foloseasca de el de numele si de averea lui?De ce nu ar avea drept la avere fiul sau chiar fiii posibili ai regizorului ?AR FI CAZUL CA ACESTIA ,DACA EXISTA SA INTENTEZE ACTIUNE JUDECATOREASCA SI SA-SI REVENDICE DREPTUL LA MOSTENIRE!

    5
    8

  • irina80 pe 8 Ian 2013, 08:49
    iar.....................

    Nu pot sa cred ca dupa moartea unei mari personalitati apare cate un fiu nelegitim.Cat despre cei care promoveaza persoane de acest gen(si aici ma refer la presa)IA-SI INTREBA:OAMENI BUNI UNDE VA ESTE DEMNITATEA SI CUM VA PUTETI PERMITE SA CALCATI IN PICIOARE ONOAREA SI MUNCA DE O VIATA A UNUI OM CARE NUMAI ESTE SI SUFERINTA CELOR CARE AU RAMAS????????????Eu inca mai cred ca acestei natiuni i-a mai ramas un pic de demnitate incat sa-si apere valorile de acesti SACALI.

    9
    4

  • cici pe 8 Ian 2013, 02:58
    MDA

    MI-E SCARBA DE GAZETARIA ASTA A VOASTRA. DACA ATI AVEA OBRAZ NU ATI POMENI DE NESIMTITII CARE SE DAU DREPT FII AI LUI SERGIU. RUSINE !

    8
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod