Presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu, identitate falsă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
CNP-ul din cererea de la instanţă a pretinsului fiu al lui Sergiu Nicolaescu aparţine unui fost jurnalist sportiv.

Codul Numeric Personal (CNP) din cererea trimisă la instanţa Judecătoriei Sectorului 1 de către un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu este al unui fost jurnalist sportiv. Astfel, datele de identitate din cererea trimisă la instanţă pe numele Vasile Rotaru aparţin fostului jurnalist sportiv cu acelaşi nume.

În astfel de situaţii, instanţa trebuie să sesizeze organul competent de cercetare penală, care poate fi Parchetul sau Poliţia.

Judecătoria sectorului 1 a deschis, luni, două dosare, unul pentru oprirea procedurii de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu şi altul pentru stabilirea paternităţii, în urma unei cereri trimise pe mail, în 4 ianuarie, din Germania, de un bărbat care pretinde că este fiul nelegitim al acestuia, informează agenția Mediafax.

Dosarul privind oprirea incinerării are termen 5 februarie, dar va fi fără obiect, pentru că incinerarea a avut loc, iar cel privind stabilirea paternităţii are termen 15 mai.

Bărbatul pretinde că se numeşte Vasile Rotaru, este născut în 1980, locuieşte în Germania, la Dusseldorf, în Ostrasse 138 şi a trimis solicitarea pe mail, în data de 4 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, susţinând că este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu şi cerând stabilirea paternităţii.

"Încă de la începutul vieţii am aflat de la mama mea că tatăl meu este un cunoscut regizor de film, astfel încât datorită înaintării în vârstă am început sa fiu din ce in ce mai curios, astfel că am aflat de la mama mea ca tatăl meu biologic este Sergiu Nicolaescu", scrie Vasile Rotaru în cerere.

"Odată cu moartea tatălui meu biologic am aflat şi despre dorinţa soţiei supravieţuitoare de a proceda la incinerarea trupului neînsufleţit al acestuia", mai arată Vasile Rotaru, el considerând că Sergiu Nicolaescu nu trebuie incinerat pentru a se putea recolta probe biologice ce conţin ADN-ul său pentru efectuarea unei expertize necesare stabilirii paternităţii.

Pe baza acestui document la Judecătoria Sectorului 1 s-au deschis, luni, două dosare, unul privind oprirea procedurii de incinerare în vederea recoltării de probe biologice şi altul pentru stabilirea paternităţii pe baza probelor biologice recoltate, relatează Mediafax.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă, în jurul orei 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului.

Sergiu Nicolaescu, care a decedat joi, la vârsta de 82 de ani, a fost incinerat conform propriei dorinţe.

Dana Nicolaescu, soţia regizorului, a declarat joi că incinerarea a fost "dorinţa expresă" a soţului său, pe care i-a respectat-o, şi a solicitat presei să trateze "cu decenţa şi respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin dispariţia soţului ei".

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod