"Hannah Montana" şi Liam Hemsworth, romantici şi sexy pe o plajă din Costa Rica

Au trecut prin două despărţiri şi s-au împăcat de fiecare dată, dar acum sunt împreună şi lasă impresia că nu mai pot trăi unul fără celălalt. Miley Cyrus şi logodnicul ei au fost fotografiaţi pe o plajă din Costa Rica, unde au petrecut o minivacanţă liniştită, departe de agitaţia de la Hollywood.

 

Imaginile publicate de cotidianul britanic Daily Mail îi arată pe cei doi actori în ipostaze tandre. Starul din "Jocurile foamei" a cuprins-o cu braţele pe logodnica lui şi au privit apusul soarelui, înconjuraţi doar de nisip şi de apa oceanului.

Cu părul vopsit blond şi tuns scurt, Miley era îmbrăcată cu o pereche de păantaloni scurţi şi un tricou negru care nu-i ajungea la buric.

Ulterior, actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 20 de ani a fost fotografiată în timp ce stătea gânditoare şi privea valurile care îi acopereau picioarele.

Momentul de meditaţie nu a durat mult, vedeta intrând într-o discuţie cu o pereche de surferi.

Miley şi Liam au fost văzuţi vinerea trecută la aeroportul din Los Angeles. Alături de ei se aflau şi fratele mai mare al actorului australian, Luke, împreună cu soţia lui, Samantha, şi cei trei copii, Holly, Ella şi Harper Rose, precum şi celălalt frate, Chris, împreună cu soţia lui, Elsa Pataky, scrie Daily Mail.

Potrivit cotidianului britanic, cei trei fraţi au plănuit excursia în ţara din America Centrală pentru a-l sărbători pe Liam, care a împlinit 23 de ani la începutul acestei luni.

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus sunt împreună din 2009, iar relaţia lor a fost marcată de mai multe neînţelegeri. Cuplul şi-a anunţat despărţirea în august 2010, apoi cei doi tineri s-au împăcat. Ei s-au despărţit din nou în noiembrie 2011, după care s-au împăcat iarăşi.



Vedeta din "Hannah Montana" l-a numit pe actorul australian "primul ei iubit adevărat", după ce a mai avut relaţii cu Nick Jonas şi modelul Justin Gaston.

Miley Cyrus s-a logodit cu Liam Hemsworth la începutul lunii iunie. "Sunt foarte fericită că m-am logodit şi abia aştept să am o viaţă lungă şi fericită alături de Liam", declara atunci Miley Cyrus pentru revista People.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod