Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, Barbie şi Ken de România. Află cum au devenit celebri!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav formează cel mai nou cuplu monden din România, iar acest lucru nu a putut trece neobservat.

Cele două vedete ţin zilnic prima pagină a tabloidelor, ba mai mult, Bianca şi Victor au fost invitaţi la emisiunile de scandal pentru a le explica moderatorilor cât de îndrăgostiţi sunt unul de altul. Imediat cum relaţia lor a fost făcută publică, cei de la Cancan TV, emisiune care face parte din trustul Media Pro, al cărui angajat este şi Victor Slav, s-a asigurat că atât prezentatorul de la Meteo, cât şi Bianca Drăguşanu, vor fi prezenţi în emisiune şi vor oferi detalii picante despre viaţa lor.

Bianca şi Victor au petrecut chiar şi o mini-vacanţă împreună, la Roma, acolo unde au fost filmaţi şi fotografiaţi de paparazzii de la Cancan. Tocmai din cauza faptului că cei doi apar la emisiunea Cancan TV şi au fost urmăriţi în Italia de paparazzii de la Cancan, gurile rele au început să spună că relaţia lor este doar „o făcătură marca Pro TV“.

Chiar dacă Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au negat iniţial că ar avea o relaţie, acum ei recunosc cu zâmbetul pe buze că formează un cuplu. „Până acum nu ştiau nici măcar prietenii noştri nimic, nici familia“, a spus Victor Slav, când a fost întrebat de ce nu a vrut să recunoască faptul că Bianca Drăguşanu îi este iubită. „Mi-am găsit fericirea şi liniştea. Acum sunt cea mai fericită“, a adăugat Bianca.

Citiţi şi:

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav: iubire adevărată sau marketing?

Reporterii chiar au făcut o glumă pe seama celor doi, din cauza faptului că Bianca Drăguşanu a fost numită în trecut „Barbie de România“. Cei de la Cancan au întrebat-o pe Bianca dacă Victor Slav poate fi comparat cu Ken, iubitul păpuşii Barbie. „Nu mi-am găsit niciun Ken“, a fost replica vedetei.

Cum a devenit Bianca vedetă


Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu aproximativ 12 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste“, prezentată de Mircea Radu. De atunci şi până acum a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut.

Pe vremea când a apărut la „Din dragoste“ era doar o blondă plinuţă, care cântărea aproximativ 80 de kilograme şi avea o înălţime de 1,80 de metri. Probabil că atunci, fata „violentă şi isterică“, după cum se caracteriza chiar ea, nu spera să ajungă peste ani una dintre cele mai mediatizate vedete din România.

Ea a devenit cunoscută în showbiz datorită lui Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o faimoasă şi a învăţat-o să se promoveze. Datorită operaţiilor estetice multiple, a sânilor măriţi cu ajutorul siliconului şi a faptului că a slăbit drastic, Bianca Drăguşanu a ajuns şi cea mai dorită femeie din ţara noastră.

Cum a ajuns vedetă Victor Slav


Victor Slav a ajuns pe micile ecrane în anul 2001, atunci când a participat la emisiunea „Vara ispitelor“, difuzată de Pro TV. După acel show, Victor a fost selectat în echipa Media Pro, ajungând acum să prezinte vremea. El s-a cunoscut cu Anda Adam în urmă cu şase ani, pe ringul show-ului „Dansez pentru tine“, iar de atunci au început o poveste de dragoste care s-a terminat anul trecut.

Prezentatorul de la Pro TV este considerat a fi unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din showbiz, reuşind să frângă inima multor fete. Victor Slav a fost mereu conştient că este un mascul cu un corp la care mulţi bărbaţi doar visează şi s-a lăsat fotografiat de mai multe ori în ipostaze fierbinţi. Tocmai din această cauză, în momentul în care Anda Adam a fost întrebată dacă Bianca şi Victor se potrivesc, cântăreaţa a dat un răspuns care i-a pus pe mulţi pe gânduri. „Sunt de acelaşi nivel... ca înălţime“.

Cum a apărut păpuşa Barbie şi cine este Ken


Barbie este cea care a revoluţionat lumea mondială a păpuşilor. Creată de Mattel şi lansată în 1959, Barbie este astăzi una dintre cele mai căutate şi apreciate păpuşi din întreaga lume.

Cea care a construit prototipul este femeia de afaceri Ruth Handler, ea inspirându-se după modelul unei păpuşi nemţeşti numită Bild Lilli. Prima păpuşă Barbie a purtat un costum de baie creat dintr-un material imprimat alb-negru. Brunete sau blonde, în primul an de la lansare s-au vândut în jur de 350.000 de păpuşi. Citeşte AICI mai multe despre păpuşa Barbie

Barbie a avut o relaţie sentimentală cu păpuşa Ken, care a apărut pe piaţă în 1964. Ca şi Barbie, Ken a fost botezat după numele unuia dintre copiii celei care l-a creat, Ruth Handler.

S-a construit o adevărată poveste în jurul relaţiei de dragoste dintre Barbie şi Ken, astfel că, în februarie 2004, a apărut un comunicat de presă din partea celor de la Mattel, conform căruia cei doi s-au despărţit, însă în februarie 2006 au redevenit un cuplu.
24 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 26 Ian 2013, 23:39
    muzica

    http://www.youtube.com/watch?v=4CYmw-1-e5I

    0
    0

  • RoMania pe 24 Ian 2013, 17:51
    Hai RoMania.....

    .....cea mai dorita in BORDELURI !!!

    0
    0

  • Florina pe 24 Ian 2013, 10:12
    Ce rictus dizgratios de fufa ce mimeaza orgasmul are pe obrazul de papusa Barbie

    in poza asta de ati pus-o aici pe pagina, Bianca are un rictus de actrita porno de mana a cincea care se straduie sa mimeze orgasmul, dar care fiind neprofesionista, privirea ii aluneca adesea catre camera de filmat, in timp ce ea ca o actrita proasta scoate niste gemete false de asa zisa placere, dar moaca ii este crimpotita cum este a Biancai in fotografia asta.

    5
    0

  • simika pe 24 Ian 2013, 09:28
    o prostie...

    lumea nu se invarte in jurul Biancai si nici a lui Victor Slav....luati-o mai usor....mai interesanta este povestea de dragoste dintre Barbie si Ken :D

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod