Halle Berry e singură de Crăciun: Ce îşi pune vedeta sub brad

Alexander Grant şi Halle Berry n-au prins un Crăciun împreună. Actriţa e din nou singură


Relaţia câştigătoarei premiului Oscar cu producătorul muzical a fost prima notabilă după divorţul de al treilea ei soţ, actorul Olivier Martinez. Halle Berry a fost căsătorită cu David Justice din 1993 până în 1997 şi cu cântăreţul Eric Benet între 2001 şi 2005. Ea are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010.



După un mariaj de doi ani, Olivier Martinez a decis că e mai bine să nu se lupte cu Halle Berry pentru custodia copilului. Actriţa şi fostul ei logodnic, Gabriel Aubry, s-au războit cu înverșunare pentru custodia asupra fiicelor lor, Nahla. Cei doi s-au despărțit în 2010, dar disputa lor a continuat mult timp, iar Olivier nu a dorit să repete această situație.

Dacă pe plan sentimental nu-i merge grozav, cariera sa continuă la nivel înalt. Halle Berry a jucat în trei filme în 2017: "Kingsman: The Golden Circle", "Kings" şi în thrillerul "Kidnap".

Halle Berry este imaginea companiei de cosmetice Revlon, dar şi imaginea casei Versace.
În martie 2014, ea a lansat o nouă companie de producţie, 606 Films, împreună cu Elaine Goldsmith-Thomas. În aprilie 2007, actriţa a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod