Halle Berry e singură de Crăciun: Ce îşi pune vedeta sub brad

Actriţa în vârstă de 51 de ani s-a despărţit de iubitul ei în pragul sărbătorilor şi va petrece singură Crăciunul.

Nu va fi un Crăciun de neuitat pentru Halle Berry, dar măcar ştie că acum doar de ea depinde cât de reuşite vor fi aceste sărbători. Relaţia sa cu producătorul muzical Alex da Kid, în vârstă de 35 de ani, n-a mers şi după cinci luni cei doi s-au despărţit. Ruptura s-a produs recent, iar actriţa se consolează că va face singură Crăciunul.

Într-o fotografie postată pe Instagram, Halle Berry îi arată fostului iubit ce a pierdut. Îmbrăcată într-un neglije roşu închis, ea s-a pozat într-o ipostază sexy şi a scris un mesaj promiţător: "O să mă întind aşa sub brad ca să-mi amintesc că eu sunt cadoul." Cu palma dreaptă pe cap şi cu părul acoperindu-i aproape în întregime chipul, actriţa are un aer misterios în timp ce îşi arată braţele tonifiate, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Mamă a doi copii, Halle Berry s-a împăcat repede cu situaţia după despărţirea de Alex da Kid, pe numele său adevărat Alexander Grant.

Potrivit unei surse citate de E! News, cei doi s-au separat cu câteva săptămâni în urmă, întrucât actriţa a considerat că această relaţie "nu era pentru ea". "E mult mai fericită acum", a spus persoana respectivă.

După primele ştiri despre despărţirea lor, Halle Berry a postat o imagine sugestivă pe Instagram, în care apare o inimă făcută dintr-o sfoară, cu următorul mesaj: "Gata cu dragostea".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod