George Clooney o apără pe Meghan Markle: „O femeie însărcinată e vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana“

Meghan Markle a devenit ținta preferată a tabloidelor britanice, iar presiunea mediatică începe să devină apăsătoare


Reacția actorului american survine după ce Thomas Markle a făcut recent publică o scrisoare personală a acesteia, în care Meghan îl critica pentru că dă interviuri, fabrică povești și o atacă public pe ea și pe soțul ei.

Clooney este prieten apropiat al ducilor de Sussex și a fost prezent, împreună cu soția lui, Amal, avocată pentru drepturile omului, la nunta lor, în mai anul trecut. Surse citate de presa britanică au relatat că actorul ar fi trecut în spatele barului și i-a servit pe invitați cu tequila la petrecerea luxoasă care a avut loc la conacul Frogmore. Clooney a făcut pe barmanul și și-a promovat propriul brand de tequila, Casamigos, pe care îl deține în asociere cu Rande Gerber, soțul fotomodelului Cindy Crawford.

Soții Clooney i-au vizitat pe Meghan și Harry și la casa lor de la țară, în Cotswolds.

Cinci prietene apropiate ale ducesei, care nu au dorit să-și dezvăluie numele, au declarat pentru People că Meghan i-a trimis o scrisoare tatălui ei, la scurt timp după căsătoria cu prințul Harry.

"Am un singur tată. Te rog să nu mă mai învinovățești în presă", i-a scris după ce acesta a făcut mai multe remarci negative la adresa ei.

Criticile bărbatului, care a acuzat pe Meghan că l-a abandonat, au afectat-o foarte mult pe soția lui Harry, întrucât el știa foarte bine cum să o contacteze, dar nu a încercat, de fapt, niciodată. "Știe cum să dea de ea. Dar nu a sunat-o niciodată. Nu i-a trimis niciun mesaj. Este foarte dureros", a spus o veche prietenă a ducesei. "Cred că va fi mereu devastată de ceea ce i-a făcut el", a spus una dintre prietenele amintite pentru People.

Sursele citate au adăugat că Meghan nu a avut niciodată o relație apropiată cu fratele ei vitreg, Thomas Markle Jr., și cu sora ei vitregă, Samantha Markle, care au făcut mai multe declarațiile critice la adresa sa.
"Au dat impresia că erau foarte apropiate, dar nu este adevărat", au spus acestea, explicând că atunci când s-a născut Meghan, Thomas Jr. și Samantha erau adolescenți. "Nu făceau parte din viața ei", au spus prietenele ducesei.

Acestea au negat zvonurile că Meghan ar fi devenit dificilă după ce s-a mutat la Palatul Kensington, dar și că ea ar avea neînțelegeri cu cumnata sa, Kate Middleton: "E aceeași persoană, deși totul s-a schimbat în jurul ei. Nu are nicio dispută cu Kate. Este complet fals", au spus ele.

Prietenele ducesei insistă că imaginea de persoană dificilă care i-a fost construită în presă este greșită și că Meghan este o persoană cu picioarele pe pământ și s-au arătat îngrijorate de stresul pe care i-l pot provoca relatările negative din presă.
"Vrem să luăm poziție împotriva agresiunii globale la care asistăm", au spus ele.

Identitatea femeilor care i-au luat apărarea ducesei de Sussex nu este cunoscută.

În scrisoarea pe care Thomas Markle a făcut-o publică Meghan l-a admonestat pentru că s-a aliat cu sora ei vitregă, Samantha, în timp ce ea a suferit în tăcere. Totodată, ducesa l-a acuzat că nu a căutat în niciun fel să ia legătura cu ea, spre deosebire de ceea ce a declarat el în presă, ducându-i pe jurnaliști în eroare și făcându-i să o critice pentru că își respinge tatăl, când, de fapt, acest lucru nu era adevărat.

Meghan l-a acuzat pe Thomas că a refuzat oferta ei și a Prințului Harry de a-l ajuta și îl acuză că e nerecunoscător pentru banii pe care ea i-a dat.

Fost director de lumini pe platourile de la Hollywood, Thomas Markle trăiește acum în Mexic.
El susține că nu a avut intenția de a da publicității scrisoarea din respect pentru Meghan, dar spune că a fost nevoit să facă asta din cauza conținutului acesteia, în care el era portretizat incorect.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod