Frumuseţe naturală: Cum arată Beyonce fără machiaj, la 32 de ani

Vacanţa petrecută pe iaht, în Mediterana, împreună cu Jay Z şi fetiţa lor, Blue Ivy, i-a priit cântăreţei. Vedeta a postat pe internet mai multe fotografii realizate în sejurul european, în care se remarcă look-ul ei natural, fără machiaj.
Imaginile o arată pe Beyonce aşa cum este ea atunci când nu foloseşte niciun produs de îngrijire a feţei. Şi nu arată deloc rău, dimpotrivă. La 32 de ani, cântăreaţa are un chip fără cusur. Problemele ei sunt, de regulă, formele generoase pe care le capătă din tendinţa de a se îngrăşa rapid. După ce a născut, vedeta a urmat un program intensiv de antrenamente şi a ţinut dietă, astfel că a revenit pe scenă mai repede decât se preconiza.

Într-una dintre imaginile surprinse pe iahtul cu care a cutreierat prin Mediterana, Beyonce apare cu părul lăsat în voie, în bătaia vântului, fără machiaj, cu un chip radios.
În altă fotografie postată pe platforma foto Tumblr, ea poartă un costum de baie retro, verde, din două piese. 
 
 

Beyonce şi soţul ei, cântăreţul Jay Z, au călătorit cu iahtul în Italia, unde au petrecut mai multe zile admirând costa Sorrento şi insula Capri. Cuplul a fost încântat de Grotta Azzurra, o peşteră faimoasă care se deschide în apele mării şi unde razele soarelui creează reflexii care colorează spectaculos toată grota, scrie cotidianul britanic Daily Mail. 
 
 
 
 
 
După câteva zile de relaxare, Beyonce a revenit la muncă, ea continuându-şi turneul mondial care se bucură de mare succes. Ea a încheiat etapa europeană și a trecut pe continetul sud-american: cântăreaţa a ajuns săptămâna trecută în Brazilia.
 
 
 
Vedeta a declarat că s-a bucurat să o aibă alături pe micuţa Blue Ivy, întrucât vacanţa a fost astfel una cu adevărat memorabilă.
 
 
 
"A fost cu adevărat interesant, pentru că am călătorit pentru prima oară cu fiica mea, iar visul meu dintotdeauna a fost să pot echilibra viaţa personală şi cariera. Cred că acesta este unul dintre lucrurile cu care femeile se luptă cel mai mult, pentru că este atât de dificil", a spus artista la conferinţa de presă care a precedat show-ul de pe stadionul Estádio Plácido Aderaldo Castelão, din Fortaleza.
 
 
 
 
"Sunt mândră de job-ul meu. Mă face mândră faptul că muzica poate avea impact asupra atâtor oameni şi să ne unească", a mai spus Beyonce.

Vedeta a glumit şi a spus că se simte ca şi cum ar fi încă în vacanţă, fiindcă adoră Brazilia. "Este unul dintre locurile mele favorite din întreaga lume. N-am întâlnit niciodată oameni cu atâta pasiune ca aici şi sunt încântată să mă aflu aici. Nici nu simt că muncesc, am impresia că sunt în vacanţă", a declarat ea.
 
Beyonce şi-a obişnuit fanii cu imagini surprinse în vacanţe. În iulie, artista a publicat pe conturile sale de Instagram şi Tumblr o serie de instantanee din timpul vacanţei pe care a petrecut-o în Florida.
 
 
 
 
 
 

Vedeta apare în mai multe fotografii alături de fiica sa în vârstă de 19 luni, Blue Ivy, care este însă foarte bine protejată de părinţii ei, astfel încât i se vede chipul într-un singur cadru.
 
 
 
Printre imaginile publicate de cântăreaţă se numără câteva în care apare fără machiaj şi îmbrăcată în costum de baie, relaxându-se pe plajă.
 
 
 
 
 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 21 Sep 2013, 15:46
    ......offf.....

    Draga ,,tu,, de fapt ca sa intelegi si tu face referire la machiaj.....si de fapt ii sta fooarte bine si nemachiata si....BLONDA chiar daca e vopsita.......

    1
    0

  • cris pe 18 Sep 2013, 14:27
    hahaha

    Stai linistita asa cum arata ... arata mai bine decat toata tarancile romaniei care stiu decat sa comenteze ;)

    3
    0

  • eu pe 13 Sep 2013, 16:44
    neagra blonda?

    hahhaha, naturala???? De cand sunt negresele blonde naturale?

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod