Frumuseţe fără fard: Christina Aguilera, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum

Christina Aguilera este de nerecunoscut fără machiaj


În interviul publicat de Paper, Christina Aguilera a vorbit şi despre copilăria sa marcată de abuzurile la care a fost supusă mama sa: "O vedeam pe mama cum era supusă, cum era bătută. Din păcate, poţi să fii atât de distrus încât să ajungi mai rău sau să te simţi întărit şi să alegi să nu mai ajungi niciodată în situaţia asta."

Artista a subliniat că înţelege de ce unele femei nu reuşesc să iasă cu bine din astfel de drame.

"Urăsc când oamenii întreabă de ce nu-i părăsesc pe cei care le abuzează. Există o distrugere psihică şi mentală care se produce într-o astfel de situaţie. Mulţi oameni nu au capacitatea de a vorbi pentru ei şi nu ştiu cum să iasă din ceea ce îi afectează", a spus ea.

În februarie, cântăreaţa, mamă a doi copii - Max, în vârstă de 10 ani, şi Summer Rain, în vârstă de 3 ani -, a publicat pe Instagram trei fotografii în care apărea nud, într-o cadă plină cu apă şi spumă, care îi acoperea zonele intime.

Aguilera, care este membru al juriului emisiunii TV americane "The Voice", nu a mai lansat un album din 2012 - "Lotus" -, dar, în ianuarie, artista a anunţat un nou material discografic într-un mesaj publicat pe Instagram.
"Lotus", al şaptelea album de studio al său, care a inclus single-urile "Your Body" şi "Just a Fool", un duet cu Blake Shelton, a ajuns până pe locul al şaptelea în topul Billboard 200 şi a fost materialul discografic cu cele mai slabe vânzări al solistei.

Anul acesta, Aguilera va putea fi văzută în două filme - "Zoe", în care interpretează rolul unui robot, şi comedia "Life of the Party", în care joacă propriul rol, relatează Daily Mail.

Christina Aguilera, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", în anii '90, după ce şi-a făcut debutul muzical în clubul Mickey Mouse în care s-au lansat şi Britney Spears şi Justin Timberlake.
Ea a câştigat cinci premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod