Frumuseţe de la Antipozi: Nicole Kidman, apariţie superbă pe coperta Vogue

de Daniel Dumitrescu, 12 August 2015

Actriţa în vârstă de 48 de ani a vorbit despre povestea de dragoste cu soţul ei, Keith Urban. Ea a mărturisit că nu-i vine să creadă cum s-au cunoscut în momentul perfect pentru amândoi.

Vogue Australia a reuşit o mişcare publicistică interesantă în numărul din septembrie. O şedinţă foto cu Nicole Kidman, în care aceasta a pozat în faţa legendarului munte Uluru, marcând astfel a 30-a aniversare a redării Parcului Naţional Uluru-Kata Tjuta tradiţionalilor săi proprietari, băştinaşii din tribul Anangu, de către guvernul australian.

În imaginile realizate de fotograful Will Davidson, pictorial supervizat de directorul de modă al Vogue Australia, Christine Centenera, vedeta apare în mai multe ţinute rustice, care îi vin de minune, ca şi cum ea ar trăi de când lumea într-o zonă izolată, în care s-a obişnuit cu viaţa grea.

Nicole Kidman s-a declarat copleşită de frumuseţea celebrului munte portocaliu Uluru. "Sunt fermecată de el.

Am fost mereu furată de acest peisaj şi cred că aici e ceva special... energia şi lumina pe care o degajă... e ceva magic, un loc special", a spus ea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Aline pe 12 Aug 2015, 14:01
  rautatea urateste orice figura

  Eva, o groaza de femei sunt pline de operatii estetice., dar nu au realizat nimic. Spre deosebire de Nicole - un chip si un trup de zeita, o cariera frumoasa, a adoptat copii, o viata implinita si plina de dragoste. Pacat ca vezi doar lucrurile negative si arunci cu venin. Se pare ca invidia si ura sunt sentimentele predominante in sufletele unora. Ce ti-a facut aceasta femeie tie, personal? Cine este zeroul in aceasta ecuatie, de fapt?

  2
  0

 • EVA pe 12 Aug 2015, 09:57
  falsitate!

  Biata de ea e plina de ZECI de operatii estetice,e renumita in Sua pt asta.O dovedeste clar si ciudata imobilitate a fetei.Deci...daca e toata operata,pe mine una nu ma intereseaza.Ca si Raduleasca.Sunt zerouri.

  0
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod