Frumuseţe de la Antipozi: Nicole Kidman, apariţie superbă pe coperta Vogue

Nicole Kidman, o apariţie strălucită pe coperta Vogue Australia


Pictorialul pentru Vogue i-a dat ocazia să se întâlnească cu băştinaşii, să-i cunoască şi să le înţeleagă modul de viaţă. Nicole, care este şi ambasadoare ONU a Bunăvoinţei, a dansat cu femeile aborigene din tribul Mutitjulu, îmbrăcate în portul lor tradiţional. relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Actriţa a vorbit, în articolul publicat de Vogue, şi despre mariajul cu interpretul de muzică country Keith Urban, spunând că povestea lor pare desprinsă dintr-un scenariu de film.

Cei doi s-au căsătorit în 2006, în Australia, la 12 luni după ce s-au cunoscut, la un eveniment organizat în Los Angeles.

Nouă ani mai târziu, cu doi copii (Sunday, în vârstă de şapte ani, şi Faith, patru ani), actriţa în vârstă de 48 de ani reflectă la aproape un deceniu de căsnicie şi se declară copleşită de privilegiul de a trăi o asemenea fericire. "E incredibil că ne-am găsit unul pe altul în acea etapă din viaţa noastră în care amândoi eram capabili să ne cunoaştem în acest mod şi să pornim spre viitor", a spus ea pentru Vogue.
"Ne-am dedicat unul celuilalt şi relaţiei noastre; prioritatea noastră e să fim împreună. Nimic nu este pe degeaba", a adăugat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aline pe 12 Aug 2015, 14:01
    rautatea urateste orice figura

    Eva, o groaza de femei sunt pline de operatii estetice., dar nu au realizat nimic. Spre deosebire de Nicole - un chip si un trup de zeita, o cariera frumoasa, a adoptat copii, o viata implinita si plina de dragoste. Pacat ca vezi doar lucrurile negative si arunci cu venin. Se pare ca invidia si ura sunt sentimentele predominante in sufletele unora. Ce ti-a facut aceasta femeie tie, personal? Cine este zeroul in aceasta ecuatie, de fapt?

    2
    0

  • EVA pe 12 Aug 2015, 09:57
    falsitate!

    Biata de ea e plina de ZECI de operatii estetice,e renumita in Sua pt asta.O dovedeste clar si ciudata imobilitate a fetei.Deci...daca e toata operata,pe mine una nu ma intereseaza.Ca si Raduleasca.Sunt zerouri.

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod