România mondenă. 5 ţinute criticate dur de Iulia Albu. Exagerează sau nu?

Iulia Albu este realizatoarea rubricii "WOW sau Bau Bau", de la WOWbiz şi nu scapă nicio ocazie de a se lega de vedetele din România. Uneori aceste comentarii sunt întemeiate, însă în situaţiile de mai jos pot să pară exagerate. Tu ce spui? Exagerează sau nu?
1 din 6

1. Laura Cosoi

Iulia Albu susţine că Laura Cosoi a eşuat lamentabil la nunta ei, criticându-i dur atât rochia de cununie, cât şi pe cea de mireasă.

"Nunta în sine s-a vrut a fi una de bun gust, eşuând însă lamentabil prin alegerea unor aranjamente florale sub orice standard. Probabil că ea şi-ar fi dorit o nuntă în genul pe care a avut-o Kate Moss, elementele pe care le-a adoptat pentru nunta proprie fiind mai mult decât câteva, cum ar fi voalul prins într-un anumit fel, precum şi croiala rochiei şi aplicaţiile pe care evident că nu a fost posibil să le aibă lucrate manual... în fond vorbim despre o mare diferenţă între Galliano şi anumiţi croitoraşi mai mult sau mai puţin vestiţi de prin România. Rochia de cununie este una mai mult decât banală şi aproape ca aş fi "comparat" ideea de nuntă discretă şi ferită de ochii publicului dacă respectiva nu ar fi împânzit presa cu aceste fotografii, precum şi detalii complet inutile despre diferite aspecte până la urmă banale pentru orice mireasă. Mi-a plăcut faptul că la cununia civilă mirele a purtat bretele, chiar dacă ţinuta din biserică a fost una dezamăgitoare. În ceea ce priveşte alegerea buchetului din crin şi motivaţia cum că ar fi florile Sfântului Anton, care este în fapt reală, pot comenta doar că, având în vedere statura sa minionă, mireasa ar fi trebuit să aleagă cu totul alt tip de buchet, chiar dacă înţeleg legătura evidentă între Sfântul care îndeplineşte toate dorinţele şi bucuria Laurei de a se fi îndeplinit cea mai fierbinte dorinţă, afirmată chiar public, aceea de a deveni <<soţie de>>", a explicat realizatoarea rubricii "WOW sau Bau Bau", de la WOWbiz, Kanal D.
12 August 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • pollet_a pe 12 Aug 2015, 13:02
  Laura......

  Recunosc.....nu mi-a placut nici mie tinuta Laurei, rochia, valul, coafura.........

  0
  1

 • Bebe pe 12 Aug 2015, 11:39
  autoarei articolului

  Pace! Articolul prezinta parerea autoarei. Ne-ar interesa sa nominalizeze si Standardele conform carora dumneaei scrie comentariul. Multumim.

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod