Frumuseţe de la Antipozi: Nicole Kidman, apariţie superbă pe coperta Vogue

Vedeta a dansat împreună cu femeile din tribul care trăieşte în Parcul Naţional Uluru


Nicole Kidman, care a călătorit în Teritoriul de Nord din Australia la începutul lunii iulie pentru a realiza şedinţa foto publicată de Vogue, a recunoscut însă că, deşi are un mariaj solid, au existat şi momente dificile. "E o poveste de dragoste, dar e una adevărată", a spus ea, sugerând că nu este ocolită de situaţii tensionate, ca în orice cuplu.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant.

A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James, notează Mediafax.

Actriţa a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.
Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Foto: Vogue Australia

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aline pe 12 Aug 2015, 14:01
    rautatea urateste orice figura

    Eva, o groaza de femei sunt pline de operatii estetice., dar nu au realizat nimic. Spre deosebire de Nicole - un chip si un trup de zeita, o cariera frumoasa, a adoptat copii, o viata implinita si plina de dragoste. Pacat ca vezi doar lucrurile negative si arunci cu venin. Se pare ca invidia si ura sunt sentimentele predominante in sufletele unora. Ce ti-a facut aceasta femeie tie, personal? Cine este zeroul in aceasta ecuatie, de fapt?

    2
    0

  • EVA pe 12 Aug 2015, 09:57
    falsitate!

    Biata de ea e plina de ZECI de operatii estetice,e renumita in Sua pt asta.O dovedeste clar si ciudata imobilitate a fetei.Deci...daca e toata operata,pe mine una nu ma intereseaza.Ca si Raduleasca.Sunt zerouri.

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod