Fratele lui Meghan Markle îl imploră pe prinţul Harry să anuleze nunta: „Încă nu-i prea târziu!“

Şansele lui Thomas Markle de a împiedica nunta surorii sale cu prinţul Harry sunt nule


Între timp, pregătirile pentru evenimentul care va avea loc pe 19 mai sunt în toi, iar viitori miri şi-au ales şi caleaşca pe care o vor folosi pentru a se deplasa în ziua cea mare. Ca şi William şi Kate în 2011, prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi transportaţi într-o caleaşcă regală în cadrul procesiunii de la Windsor care va avea loc după nuntă. Prinţul de 33 de ani şi fosta actriţă americană de 36 de ani vor traversa oraşul sub ochii a mii de persoane venite să-i salute, înainte de a reveni la castelul Windsor pentru recepţie.

Harry şi Meghan au optat pentru un landou Ascot, unul dintre cele cinci tipuri de vehicule din grija Grajdurilor regale, şi vor fi escortaţi de un Regiment de cavalerie al Casei regale.

Caleaşca va fi trasă de patru cai din din rasa Windsor sur, pe nume Milford Haven, Storm, Plymouth şi Tyrone.

Caleştile sunt utilizate frecvent de membrii familiei regale cu prilejul unor evenimente importante. În 2011, prinţul William, fratele mai mare al lui Harry, şi soţia sa Kate au parcurs în caleaşcă drumul dintre Westminster Abbey şi palatul Buckingham, după nunta lor.

Totodată, fotograful de modă Alexi Lubomirski, cunoscut pentru imaginile cu prinţesa Diana, va imortaliza nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, după ce, în decembrie, el a realizat portretele de logodnă ale celor doi. "Nu aş putea fi mai încântat sau onorat să fotografiez acest eveniment istoric. Întrucât am făcut pozele de logodnă ale prinţului Harry şi domnişoarei Markle, mă bucură atât de mult să fiu martor la următorul capitol în această poveste de dragoste minunată", a spus Lubomirski.

În decembrie, Alexi Lubomirski a realizat trei portrete ale logodnicilor, la Frogmore House, din apropierea Castelului Windsor, unde cuplul se va căsători pe 19 mai.

Căsătoria prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.


Meghan Markle a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

Totodată, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. "Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle", a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie.
În prezent, prinţul Harry este al şaselea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, prinţesa Charlotte şi nou-născutul prinţ Louis.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod