25 de situaţii în care oamenii n-au fost deştepţi şi viaţa i-a pedepsit imediat

Oricui i se poate întâmpla să facă o greşeală banală care de poate dovedi destul de costisitoare. Dar unii cam sar calul, iar consecinţele îi trezesc la realitate.
Ştiţi cum e, legea compensaţiei face, cumva, dreptate şi ce câştigi azi pierzi mâine. Se întâmplă să ai o zi proastă sau un moment în care, din grabă sau din cauza oboselii, să nu faci o legătură simplă între A şi B şi apoi îţi vine să-ţi dai palme pentru prostia pe care ai comis-o. Dacă nu mai e nimeni în preajmă, tot poţi să consideri că ai noroc - iei situaţia aşa cum e şi încerci să tragi linie, măcar nu mai ştie nimeni.

Mulţi n-au însă norocul ăsta: imaginile publicate de Bored Panda surprind isprăvile unor oameni care n-au gândit fix atunci când ar fi trebuit să se concentreze puţin, iar consecinţele n-au întârziat să apară.
Cei mai mulţi dintre cei care nu s-au dovedit deloc isteţi sunt şoferi şi acesta e un detaliu care ar trebui să ne dea de gândit. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că au drept de vot, ne cam ia cu friguri!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod