Fata care seamănă perfect cu Rihanna nu-și găsește iubit: Băieții o curtează ca să se laude că au o relație cu vedeta

Asemănarea este perfectă: Yna (în stânga) e confundată mereu cu Rihanna (în dreapta)


"Cel mai amuzant este atunci când oamenii vorbesc șușotind despre mine, crezând că au fost discreți. Mereu zâmbesc ca să le arăt că i-am auzit. E jenant. Dar când copiii încep să strige <<Uite-o pe Rihanna>> e drăguț. Uneori, chiar dacă le zic că nu sunt ea, ei cred că mint. Mereu le spun direct adevărul. Pentru că sunt mai grasă decât ea și vorbesc franceza, oamenii își dau seama destul de repede că nu sunt ea", a mărturisit Yna.

Deși nu s-a comparat niciodată cu Rihanna pe rețelele de socializare, cei 23.000 de admiratori pe care tânăra îi are pe Twitter îi scriu constant că seamănă cu vedeta și îi dau tag vedetei la aproape fiecare imagine pe care ea o postează, scrie Daily Mail.

"Arăți exact ca Rihanna, OMG", a scris cineva. "Seamănă cu Rihanna mai mult decât ea însăși", a remarcat alt utilizator.

Când Rihanna a lansat ultimul ei album, acum trei ani, o fată i-a scris pe Twitter: "Unde-i albumul?". "Mulți au redistribuit mesajul. Am fost amuzată, dar nu surprinsă", a povestit Yna. "Oamenii îmi spun direct Rihanna și nu mă întreabă care e numele meu. Uneori, chiar dacă întreabă, îmi zic <<O să te sun, Riri!>> și pe urmă mă tratează diferit", a adăugat tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod