Fanii lui Britney Spears cred că vedeta așteaptă un copil: Cântăreața a postat un video cu o femeie însărcinată

Britney Spears nu a ascuns faptul că își mai dorește un copil. Cântăreața americană, în vârstă de 40 de ani, a spus de nenumărate ori că vrea să aibă un copil cu logodnicul său, Sam Asghari, dar nu i s-a permis acest lucru în perioada în care s-a aflat sub controlul legal al tatălui său.

Citește și: Renee Zellweger și-a găsit marea iubire la 52 de ani. Actrița este îndrăgostită până peste cap


Recent, artista a publicat pe Instagram un video în care apare o burtă de gravidă și în care sunt vizibile mișcările bebelșului.


 Fanii au fost încântați de postarea vedetei și au speculat că acesta ar putea fi un indiciu că Britney este însărcinată.

Cântăreața a publicat video-ul pe contul său de Instagram, adăugând mesajul „Mami... scoate-mă de aici!”.

„Ai ceva să ne spui?”, a comentat unul dintre fanii starului pop.
Altul a întrebat direct „Ești însărcinată??”, adăugând emoji în formă de inimă.

„Stop! Aproape am făcut un atac de cord! Doamne! Cel de-al treilea copil e pe drum!”, a scris un alt user în secțiunea de comentarii, iar altul a încurajat-o pe artistă: „Este timpul să mai faci un copil, Britney”.


Spears, în vârstă de 40 de ani, are doi copii cu fostul său soț, dansatorul Kevin Federline - Sean Preston, de 16 ani, și Jayden James, de 15 ani. Ea este logodită cu antrenorul personal Sam Asghari și a mărturisit că își dorește să pună bazele unei familii alături de el.

La începutul acestei luni, Britney a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Asghari, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.
„La mulți ani logodnicului meu. Te iubesc atât de mult... Îmi doresc o familie împreună cu tine. Îmi doresc totul alături de tine”, a scris cântăreața.

„Milioane de lucruri pe care să mi le doresc. Am o singură dorință”, a răspuns Asghari.


Spears a distribuit pe rețelele de socializare fotografii din vacanța petrecută alături de iubitul său în Polinezia. „Plănuiesc să fac copii în Polinezia”, a scris Britney în postarea de pe Instagram.

Anul trecut, starul pop a mărturisit în instanța de judecată că vrea să se căsătorească și să mai facă un copil, dar nu a putut să facă acest lucru din cauza curatelei impuse de tatăl său.
Ea a reușit să scape de sub controlul legal al tatălui său în noiembrie 2021.

„Vreau să am parte de tot ce îmi doresc. Vreau să mă pot căsători și să pot face un copil. Mi s-a spus că atât timp cât mă aflu sub tutelă, nu pot să mă căsătoresc sau să fac copii”, a declarat Spears judecătorului din cadrul Curții Superioare din Los Angeles despre tutela „abuzivă” pe care trebuie să o îndure.

„Am un sterilet în corpul meu în prezent ca să nu pot rămâne însărcinată. Vreau să scot steriletul pentru a încerca să mai fac un copil, dar această așa-zisă echipă nu mă lasă să merg la medic să îl scot pentru că ei nu vor ca eu să mai fac copii”, a dezvăluit Britney.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod