Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra bluze și topuri de damă

Bluzele sunt versatile. Puteți purta bluze de damă ca ținute casual sau ca ținute de birou. Există multe stiluri din care puteți alege. Femeile au tipuri de corp și stiluri personale variate.
Datorită gamei largi de opțiuni disponibile, alegerea bluzei potrivite poate fi copleșitoare. Dar, puteți restrânge opțiunile disponibile în funcție de nevoile personale, de mărime și de buget.

Femeile pot asorta bluza potrivită cu pantaloni, blugi, sacouri de damă, fuste sau pantaloni scurți. O combinație bună va crea o ținută care va funcționa bine pentru ocazia specifică. De asemenea, bluzele vor funcționa bine și pentru a le suprapune sub jachete, pentru a obține un look la modă. Ținutele vor varia în funcție de culori, de stilul mânecilor și de modele.

Sfaturi pentru când alegeți topuri și bluze


Bluzele sunt disponibile în mai multe stiluri și modele. Bluzele disponibile pot flata orice siluetă. Alegerea bluzei potrivite va începe cu abilitatea cumpărătoarei de a alege una care să i se potrivească bine pentru o anumită ocazie.

Bluza cu nasturi: O bluză cu nasturi este o ținută care este foarte potrivită pentru ca femeile să o poarte la locul de muncă. Bluza are întotdeauna un aspect îngrijit. Se poate asorta bine cu o jachetă sau un cardigan pentru a obține un aspect profesional. Atunci când este combinată cu blugi, bluza se poate asorta bine cu blugi, pentru ieșiri casual.

Bluza wrap: Aceasta este o bluză care are un stil care se pliază peste abdomen și se leagă. Este o bluză universală, deoarece porțiunea va cădea până la talie, subliniind astfel îngustarea, dar și creând o siluetă clepsidră. Este opțiunea potrivită pentru femeile de talie mare, pentru femeile cu forme sau pentru cele care vor să pară că au forme.

Bluza babydoll: Bluza are o talie înaltă, care cade sub zona burdușită. Este, de asemenea, denumită și bluză cu talie imperiu. Restul acestei bluze de damă curge de obicei liber pentru a crea o siluetă feminină măgulitoare. Acestea pot fi realizate pentru a avea o panglică sau o cravată montată în jurul taliei imperiu. Bluzele sunt realizate pentru a sublinia aspectele pozitive, camuflând în același timp aspectele negative ale corpului unei femei.

Bluza țărănească: Aceasta este o bluză lejeră care curge lin, prin urmare, funcționează bine pentru multe siluete. Femeile pot pune o centură sau curea la bluză dacă este necesar. Bluza oferă un aspect mai casual. Se poate asorta bine cu pantaloni sau blugi.

Materiale potrivite pentru bluze de damă


Materialul folosit pentru confecționarea bluzelor este un alt factor pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când cumpărați bluze de damă. Materialele folosite au grade diferite de duritate atunci când luați în considerare îngrijirea necesară pentru a le întreține. Dacă sunteți o femeie ocupată, aveți nevoie de materiale care să fie ușor de întreținut.

Bumbac: Bluzele confecționate din bumbac sunt mai ușor de întreținut. Bumbacul este ușor de purtat, confortabil și poate completa multe tipuri de ținute. Dacă veți prefera opțiunile de spălare și purtare, atunci trebuie să optați pentru bluze de damă din bumbac. Există multe stiluri, tipuri și culori disponibile.

Mătase: Bluzele din mătase sunt făcute pentru a fi elegante și sofisticate. Singurul dezavantaj al țesăturilor din mătase este întreținerea acestora. Veți avea nevoie de o curățătorie chimică sau o spălare la un ciclu delicat. Puteți purta un top de mătase cu o fustă, o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni și veți arăta șic.

Poliester: Poliesterul este ușor de întreținut și are multe opțiuni din care puteți alege. Poate rezista mult timp și își poate păstra forma chiar și după mai multe spălări. Poliesterul nu este o țesătură naturală, prin urmare, poate fi sensibil pentru femeile care se confruntă cu iritații.

Dimensiuni și culori


Atunci când cumpărați topuri și bluze de damă, trebuie să luați în considerare culoarea preferată și mărimea potrivită. Pentru a asigura o potrivire perfectă, trebuie să vă luați măsurile înainte de a ieși la cumpărături. Trebuie să optați pentru o culoare pe care vă veți simți confortabil să o purtați.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod